149 klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

Zelf sneaker shields decreasers maken

Sneaker shields maken

Vind je creasing van je sneakers ook niet mooi, met onderstaande tutorial leggen we uit hoe je zelf sneaker shields kunt maken. Dit klusje kost je ongeveer 10 minuten en je kunt ze langdurig en vaak gebruiken.

sneaker shields

Je kunt een beetje testen met de diktes van het kunststof. hierin is veel keuze in de winkel. Op de foto,s zie je een sneaker met mesh, maar het beste resultaat behaal je met een leren front van de sneaker.

Hoe maak je sneaker Shields?

Benodigdheden: papier, schaar, plastic (cover van schrift/notitieblok), stift

Hoe dikker het kunststof is hoe beter het effect, wij hebben het plastic van een schrijfschrift gepakt. Maar met een beetje zoekwerk vindt je nog steviger kunststof.

Stap 1: Leg een wit papier over je sneakers en markeer het gedeelte waarin het creasen ontstaat, neem zowel de linker als de rechter schoen op. Teken  langs dit gedeelte een rand welke je omlaag kunt vouwen om in de voorkant van je upper te staan.

Stap 2: Leg de kunststof cover over je papier en knip de linker en rechter shield uit, en vouw de randen naar beneden

Stap 3: Doe de shields in de schoenen, je kunt een stukje tape aan de bovenkant plakken om de shield beter op zijn plek te houden.

Zelf loop ik al enige tijd met onze zelf gemaakte sneaker shield, het werkt echt. En tijdens het lopen merk je er nauwelijks wat van, hiermee voorkom je ook dat je sneaker uit vorm raakt. Wat de levensduur van je sneaker ook weer verhoogd.

sneaker shields wit

Wij wensen je veel plezier met de zelf gemaakte sneaker shields, voor meer tips en trucs blijf ons volgen via onze blog. Wil je weer frisse en schone sneakers, neem dan een kijkje op onze vernieuwde webshop, klik hier.

Wij zijn benieuwd of het jullie lukt, als dit zo is laat het mij met een foto weten.

Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht product:

profi pakket

Designer Schoen Cleaning Pakket

van 36,95 voor € 32,95