149 klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

Sneaker reinigers, favorieten van De Sneaker Reiniger

Sneaker Reinigers, de beste sneaker reinigingsproducten

Sneaker Reinigers, ik ben als De Sneaker Reiniger al een hele tijd actief met het reinigen van sneakers en schoenen, en heb ook al heel wat sneakercleaning producten langs zien komen. En ik heb deze ook allemaal uitgebreid getest, en daaruit is mijn lijst met favoriete sneaker reinigers tot stand gekomen.

En ik neem jullie graag mee in mijn favoriete top 3 uit het assortiment sneaker cleaning producten:

Op nummer 3) Shoeboy,s Power cleaner

De nummer 3 van deze test, een product welke zeer geschikt is voor elke soort sneaker of schoen. Shoeboy,s Power cleaner is in mijn beleving de alleskunner, maar voor een goed cleaning resultaat heb je wel wat meer van het product nodig.

Het is een schuim wat het product wat moeilijker te verdelen maakt. Speciaal voor delicate stoffen zou ik Shoeboy,s Power Cleaner zeker aanraden, want je bent er zeker van dat er geen verkleuringen ontstaan.

Shoeboy's Power Cleaner Set
Power Cleaner van Shoeboy,s

De nr.2) Collonil Cleaning Solution

Op de 2e plek van sneaker reinigers staat bij mij de Carbon Lab cleaning solution van Collonil, en wel om deze redenen.

Het product is gemiddeld in sterkte en ruikt echt fantastisch. Je krijg een goede schuimlaag, en het is zeer gemakkelijk te doseren.

Collonil cleaning solution is zonder twijfel voor alle materialen geschikt. Ook handig van dit product is dat het in een complete set verkrijgbaar is, zodat je ook gelijk alle materialen in huis hebt voor het perfect cleanen van jouw sneakers.

Carbon Lab Cleaner
Carbon Lab Cleaning solution

Carbon Lab Cleaning solution doet wat het beloofd, maar soms heb je een product nodig met wat extra cleaning power. En dat brengt mij dan ook gelijk bij mijn nummer 1 sneaker cleaner van Dr. FrisK.

Mijn nr.1 cleaner) Dr. FrisK Sneaker Cleaner

Mijn all-time favorite is toch wel de sneaker cleaner van Dr. Frisk. Ook deze heerlijk ruikende cleaner is gemakkelijk te doseren. Met dit product krijg je ook bij een lage dosering goede cleaning power. Hierdoor doe je ook met 1 fles gemakkelijk 50 paartjes. Speciaal voor Nike Air Max heb ik een set samengesteld om je favoriete paartjes Air Max schoon te maken als een pro.

Bij nare vlekken of sterke vervuiling laat Dr. Frisk sneaker cleaner je niet in de steek. Omdat dit mijn favoriete product is heb ik special samengestelde Dr. Frisk sets gemaakt hiermee. Dit omdat bij de standaard set van Dr. Frisk de premium borstel ontbreekt, en goed sneakers schoonmaken kan eigenlijk niet zonder deze borstel. Let op, dit product is erg sterk, doseer voorzichtig en pas op met snel verkleurende gedeeltes!

dr frisk cleaning set
Dr. FrisK sneaker cleaner kit

Duurzaam en biologisch

Belangrijk tegenwoordig is dat producten ook niet schadelijk zijn voor het milieu. Daarom sta ik vol achter bovenstaande producten, want deze zijn allemaal biologisch afbreekbaar en zijn daarmee goed voor onze gezamenlijke toekomst. En dit betekend natuurlijk niet dat ze minder werken, de kracht van alle reinigers die ik gebruik zijn ruim voldoende voor het goed reinigen van schoenen en sneakers. Want dat is voor De Sneaker Reiniger toch wel het belangrijkste.

Schoenen laten schoonmaken

Geen zin om zelf je schoenen schoon te maken, hier ben je bij mij aan het juiste adres. Voor alle soorten schoenen, Van Bommel, Suede of leren schoenen, Nike Air Max, Vans, Nike Air Jordan, Converse, Puma enz. Via mijn site kun je een pakket boeken en de sneakers droppen op een locatie of toesturen aan de werkplaats.

Ik heb drop points in Amsterdam, Apeldoorn, Zutphen en Deventer. En zit dit niet in de buurt dan mag je de sneakers ook toesturen aan de werkplaats in Wichmond. Ik weet de meeste vlekken te verwijderen met stoom, en werkt dit niet dan heb ik altijd wel een wondermiddel staan om de vlek te lijf te gaan.

De werkplaats is te bezoeken op afspraak, deze maak je gemakkelijk via het contactformulier.

werkplaats
Frank De Sneaker Reiniger
Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht product:

profi pakket

Designer Schoen Cleaning Pakket

van 36,95 voor € 32,95