149 klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

Sneaker Art en Sneaker Posters, waar koop ik deze?

Ben jij een enorme sneaker freak of sneaker liefhebber, wat is er dan gaver dan een toffe sneaker poster bij jou aan de muur. Of een poster van je favoriete grail boven je sneaker collectie op te hangen? Ben je op zoek naar een tof cadeau voor een vriend of vriendin die gek ik van sneakers?

sneaker art parra
Sneaker Art Nike Air Max Parra

Sneaker Art bij jou aan de muur?

Bij mij vindt je de mooiste Sneaker Art en beste sneakerposters van de meest populaire sneaker merken zoals Nike Air Max en Nike Air Jordan. De Posters van Shoesminded zijn hier verkrijgbaar. Ik vernieuw mijn assortiment regelmatig met de nieuwste posters van de laaste modellen Air Max of andere holy grails.

Sneaker Posters Shoesminded kopen

Je kunt de sneaker posters bij mij kopen en ze worden gemakkelijk thuis bezorgt in een speciale op maat gemaakte posterverpakking. Na je bestelling wordt de poster vers geprint, zodat je de hoogste kleur pigmenten in jouw poster ontvangt.

De meest populaire poster van dit moment is de Animal 2.0, een van de meest verkochte grails en deze sneaker mag eigenlijk niet ontbreken in je Air Max collectie. En wat is er dan mooier om hierbij deze gave poster op te hangen, een echte eye-catcher.

sneaker art animal
Shoesminded Sneaker Art Animal 2.0

De Sneaker Reiniger

Wil jij schone sneakers, neem dan contact met met op via het contactformulier. Ik repareer, clean en zorg ervoor dat jij op frisse kicks loopt. Ben je op zoek naar 2e hands sneakers neem dan eens een kijkje op refurbished sneakers.

De Sneaker Reiniger

De Sneaker Reiniger heeft bij Shoesminded een hele toffe sneaker poster laten ontwerpen. En wat een gaaf resultaat hangt er nu in mijn werkplaats, een mooie combi tussen 2 trotse achterhoekse bedrijven.

Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht product:

profi pakket

Designer Schoen Cleaning Pakket

van 36,95 voor € 32,95