149 klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

Schoenmaker voor sneakers

De schoenmaker en cleaner voor sneakers en schoenen

Schoenmaker voor sneakers, waar kun je terecht?

Waar kan je kapotte sneakers laten repareren zonder de stad in te gaan of een fysieke schoenmaker te bezoeken. De Sneaker Reiniger schoenmaker voor sneakers staat klaar voor jouw sneaker herstel. Boek online je schoen reparatie of cleaning, gemakkelijk en snel.

ontgelen sneaker
Zool herstel door De Sneaker Reiniger

Zijn je schoenen of sneakers kapot, wat doen je dan?

Heb jij sneakers of schoenen die wel een reparatie kunnen gebruiken? Stuur ze via de pakketdienst dan naar De Sneaker Reiniger. Of je dropt ze op 1 van de drop en afhaal locaties. Ik zorg dat ze binnen een paar dagen gerepareerd worden en weer bij je thuis bezorgt worden of klaar liggen bij het drop point.

online schoenmaker
schoenen opsturen via pakketdienst

Wat kun je allemaal laten repareren?

Wat kun je allemaal laten repareren door de schoenmaker voor sneakers? Hielvoering reparatie, scheuren in leer, hak reparatie, zool vervangen, stikwerk. Geen schade is te gek voor mij, laat mij je schoen de liefde geven die je sneaker verdient.

hielvoering reparatie
Hielvoering Balenciaga gerepareerd door een vakman

Is van jouw schoen de hielvoering kapot gegaan, stuur of drop je sneakers dan naar De Sneaker Reiniger werkplaats. Een hielvoering/hak reparatie is hieronder direct te boeken. Stuur je schoenen naar me toe of drop ze op een locatie.

Boek je reparatie hier!

Wil je weten of ik je kan helpen? Stuur een foto naar mijn email adres en ik geef je een goede inschatting van de kosten. Zo geniet je langer van je favoriete sneakers of schoenen. Een sneaker vraagt gewoon een andere aanpak als normale schoenen, sneakerfreaks en liefhebbers weten mij inmiddels goed te vinden.

hak reparatie schoen
Hielvoering reparatie Adidas sneaker

Sneakers laten schoonmaken

Geen zin om zelf je sneakers schoon te maken, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Voor alle soorten schoenen en sneakers, Floris van Bommel, Adidas, Tom,s, Converse, Puma enz.

suede schoonmaken
Stoom reiniging Suede sneakers

Via de online site kun je de sneakers door mij laten reinigen. Heb je speciale vlekken of problemen, stuur mij dan een bericht om te kijken of ik je kan helpen?

Of je kunt dit natuurlijk zelf doen met de door mij speciaal voor sneakers geselecteerde kwaliteit schoonmaak pakketten

Zie op mijn blog vele artikelen over het reinigen van sneakers, hier staan vele tips en trics.

werkplaats
Frank De Sneaker Reiniger

Wist je dat ik ook drop points heb, waar je gemakkelijk je schoenen ter reparatie kan aanbieden. Deze zijn te vinden in: Zutphen, Amsterdam, Apeldoorn en Deventer.

Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht product:

profi pakket

Designer Schoen Cleaning Pakket

van 36,95 voor € 32,95