149 klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

Schoenen stikken, tong los?

Stikwerk schoenen? Naast goed cleanen kun je bij De Sneaker Reiniger ook terecht voor al je stikwerk. Met proffesionele tools weet ik je naden of losse onderdelen weer netjes te stikken. Zoals bij het voorbeeld hieronder waarbij door te hard aantrekken de gehele tong was afgescheurd.

tong los
Losse tong vastgestikt

Stikwerk schoenen, wat zit er los?

Naden worden op een gegeven moment slecht en gaan dan los zitten of breken. Met de juiste kleur weet ik je naden weer als nieuw te repareren. Zoals bij het voorbeeld hieronder waarbij de grote teen door de stof heen geprikt is. Met het juiste stikwerk is hier nauwelijk nog iets van te zien.

Wil je weten of jouw schade of naad gerepareerd kan worden, stuur dan een bericht via het contactformulier.

sneaker reparatie stikwerk
stof gestikt schoen

Je schoenen stuur je eenvoudig op naar de werkplaats of drop je op 1 van mijn locaties. Ik heb deze locaties in Amsterdam, Apeldoorn, Zutphen en Deventer.

Sneaker cleaning door mij

En als je dan toch laat repareren, dan kan ik ze natuurlijk ook gelijk goed schoonmaken. Maak een keuze uit 3 pakketten, afhankelijk van de vervuiling. Ook kun je via de website ontgelen van zolen bijboeken, of een hielvoering reparatie. Hierbij voorzie ik de kapotte hiel van een complete nieuwe leren voering.

sneaker cleaner belgie
Frank De Sneaker Reiniger

En ik ga met stoom en ozon met jouw sneakers aan de slag. Er is toch niks fijners als weer frisse sneakers uit de doos te pakken. Via mijn webshop verkoop ik ook een ruim assortiment met sneakercleaners en bescherm producten. Ook voor leuke sneaker gadgets of veters kun je hier terecht.

Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht product:

profi pakket

Designer Schoen Cleaning Pakket

van 36,95 voor € 32,95