Schoenen laten schoonmaken

Schoenen laten schoonmaken? Waar kun je terecht voor service en vakmanschap, laat je schoenen schoonmaken door De Sneaker Reiniger. De plek waar je met alle soorten schoenen terecht kunt. De vakman die raad weet met elke soort vlek of materiaal. En ook voor reparaties aan je schoenen kun je bij mij in de werkplaats terecht.

Schoenen laten schoonmaken, waar kun je terecht?

Met drop points in Amsterdam, Deventer, Nijverdal, Apeldoorn of Zutphen. Deze adressen niet in de buurt? Stuur ze dan toe aan de werkplaats via de pakketdienst. Gemakkelijk en snel geregeld.

vans schoonmaken
Schoenen laten schoonmaken

Schoenen schoonmaken met stoom

Met een speciale stoomreiniger kan ik elke soort materiaal schoon krijgen. Suede schoenen, leren schoenen, stoffen schoenen. Met elke type schoen of vlek kun je bij mij terecht. Ook maak ik gebruik van een ozon techniek, dit om nare geurtjes in de schoen te verwijderen. Dus je schoenen zien er niet alleen nieuw uit, maar ze ruiken ook alsof ze voor het eerste uit de doos worden gehaald.

Door stoom te gebruiken in het reinigingsproces behaal ik de beste resultaten. Door de regelbare temperatuur kan ik ook de zeer delicate stoffen behandelen. Heb je vragen over je schoenen of vlekken, stuur dan via het contactformulier je vraag. Boek online een schoonmaak pakket voor je schoenen.

air max stoom

Schoenen schoonmaken met soda

Steeds vaker krijg ik vragen of het schoonmaken van schoenen met soda. Soda is een sterk reinigingsmiddel, waar je voorzichtig mee moet omgaan. Om je hier een stap verder mee te helpen heb ik in mijn blog een uitleg geschreven. Lees hier de tips over reinigen met soda: ARTIKEL 

Helpt soda niet met echt lastige vlekken, probeer bij witte schoenen dan ook eens een mengsel met Oxi poeder. Hierin zit ook bleek verwerkt, wat je schoenen weer echt wit maakt.

schoonmaken

Schoenen laten reinigen door De Sneaker Reiniger

Een service van De Sneaker Reiniger, je sneakers laten schoonmaken. Breng of stuur je vieze schoenen via de post of een drop point. Binnen enkele dagen ontvang je de schoon gemaakte schoenen weer retour. Ik reinig met de beste producten en nieuwste technieken. Tevens verkoop ik via de webshop de beste reinigingsproducten en door mij samengestelde schoonmaak pakketen.

Frank De Sneaker Reiniger
Frank De Schoenen Reiniger
Deel deze post:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht deze week:

Dr. Frisk Cleaning Set incl. Premium Brush (geschikt voor alle materialen)

€29.95