149 klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

Midsole en schoenzool schoonmaken met Collonil Carbon Lab

Midsole schoonmaken? Nu nieuw in het assortiment van De Sneaker Reiniger, top producten van Collonil Carbon Lab. Ik heb een kleine greep uit de producten van Carbon Lab geselecteerd, en wel de producten om je sneaker midsole (witte rand) en schoenzool goed schoon te krijgen en te beschermen. Namelijk Carbon Lab midsole cleaner en Carbon Lab midsole sealer.

Midsole schoonmaken met Carbon Lab midsole cleaner

Want om je sneaker midsole (witte rand) goed schoon te maken heb je naast goede cleaning producten ook de juiste techniek nodig. Lees hieronder hoe je de zolen van je schoen weer helemaal fris maakt met de cleaning en beschermings producten van Carbon Lab.

Stappenplan Midsole cleanen:

  • Maak met een goede sneakercleaner en harde borstel je zolen schoon
  • Dan neem je de microvezel doek en doe hierop een kleine hoeveelheid Carbon Lab Midsole cleaner. Wrijf in kleine cirkels de vlekken van je sneaker midsole.
  • Herhaal deze stappen net zo lang totdat je midsole helemaal tip top eruit ziet. Zo moet je een midsole schoonmaken en laat de sneakers op kamertemperatuur drogen.
  • na het drogen doe je een laagje midsole sealer op je zool om ze langer schoon te houden.

Bestel deze midsole cleaner hieronder, en maak tot wel 50 paar schoenen blinkend schoon:

Midsole beschermen met Carbon Lab midsole sealer

Om je midsole langer goed te houden heeft Carbon Lab een speciale midsole coating ontwikkeld. Dit voorkomt het snel vies worden en geeft een bescherming tegen UVLicht, zodat de zolen minder snel verkleuren.

midsole cleaner
Midsole schoonmaken met Carbon Lab

Druk het Carbon Lab sneaker midsole sealer product uit de dispenser en wrijf het over de midsole in 1 laag. Laat het ongeveer 10 minuten drogen voor je ze weer aan doet. Gemakkelijk en snel gedaan, en zo houdt je veel langer plezier van jouw favoriete sneakers. Herhaal deze stappen elke 2 weken voor de beste bescherming.

De producten van Collonil Carbon Lab passen perfect in de hoge standaard die ik stel aan de sneakercleaners waarmee ik werk. Om perfecte cleaning resultaten te behalen heb je de beste producten nodig. En dat kun je van Collonil Carbon Lab zeker zeggen. Probeer het eens en je zult versteld staan.

Sneakers laten schoonmaken

Geen zin om zelf je sneakers schoon te maken, hier ben je bij mij aan het juiste adres. Ik krijg de witte rand van je sneakers zeker weer als nieuw. Voor alle soorten sneakers, Nike Air Max, Vans, Nike Air Jordan, Converse, Puma enz. Via mijn site kun je een pakket boeken en de sneakers droppen op een locatie of toesturen aan de werkplaats.

Of je kunt dit natuurlijk zelf doen met de door mij speciaal voor sneakers geselecteerde schoonmaak pakketten. Zie op mijn blog vele artikelen over het reinigen van sneakers, hier staan vele tips en trics.

sneaker schoonmaken
Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht product:

profi pakket

Designer Schoen Cleaning Pakket

van 36,95 voor € 32,95