143 klanten beoordelen mij met 5 sterren | Gratis bezorging vanaf € 75 | De Sneaker Cleaning Specialist          

Midsole cleaner getest

Wat is een midsole? Heel simpel gezegd, de witte of gekleurde rand van de schoenzolen. En deze hebben de neiging snel vies te worden, en dat is niet mooi. Maar er is wat aan te doen, namelijk cleanen met een midsole cleaner.

De afgelopen weken heb ik van diverse merken midsole cleaners getest, en in dit verslag vind je mijn favoriete 2 midsole cleaners. Van Carbon Lab en van Tarrago, beide gemakkelijk in gebruik en met een goede prijs kwaliteits verhouding.

Tarrago midsole cleaner

De nummer 2 van mijn test, Tarrago (spaans merk) midsole cleaner. Een zeer goede cleaner voor alle soorten materiaal midsoles. Je brengt het gemakkelijk aan met een kwastje, even laten inwerken. En je veegt met een microvezel doek al het vuil van de midsole. Met deze 50ml. verpakking doe je ongeveer 20 paar schoenen, dus ook nog eens een prijsbewuste keuze.

Deze midsole cleaner gebruik ik persoonlijk het liefst op rubberen zolen, zoals van Alexander McQueen en een Mason Garments schoen. Voor Nike Air Jordan en Nike Air Max midsoles gebruik ik altijd het product van Carbon Lab voor vieze zolen.

Carbon Lab midsole cleaner

Mijn nummer 1, en niet zonder reden. Deze cleaner is super makkelijk in gebruik en de meeste vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon. Ook die lastige zwarte vegen op je midsole krijg je gemakkelijk weg met Carbon Lab midsole cleaner. Doe een klein beetje op een microvezel doek, en veeg in cirkelbeweging je midsole schoon.

Even laten drogen en daarna is het aan te raden de zolen te beschermen met Carbon Lab midsole sealer. Zo blijven ze langer schoon, en gebruik je minder van het product.

De Carbon Lab Midsole cleaning vind je ook terug in de complete comfort kit, een kit met alles wat je nodig hebt voor schone schoenen.

Midsole laten reinigen

Heb je geen zin om bovenstaande zelf te doen? Stuur of drop die vieze sneakers dan bij de werkplaats van De Sneaker Reiniger. Ik maak natuurlijk ook de midsole schoon bij elk cleaning pakket keuze. Zie ze graag verschijnen.

Deel deze post:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Misschien vind je dit ook leuk

Nieuw in de webshop:

DFNS set

DFNS Footwear Cleaningset voor alle materialen

€ 19,95