Kreukels uit je leren schoenen

Kreukels uit je leren schoenen? We vinden het allemaal niet mooi, en proberen het zo lang als mogelijk te voorkomen. Die nare kreukels in de vouw van je schoenen of sneakers. Vooral bij de Nike Air Jordan en Nike Air Force ontstaat er snel creasing in de neus van de leren schoen. En er is wat aan te doen, lees hier mijn stappenplan voor het verwijderen van die nare kreukels.

kreukels uit je leren schoenen

Methode strijkijzer leer ontkreukelen

De beste methode om deze vouw uit je leren schoenen te krijgen, is de warme methode met gebruik van een strijkijzer. Hiervoor doorloop je de volgende stappen:

  • doe een houten schoenspanner in je schoen
  • leg een natte theedoek op de neus van de schoen
  • strijk met een heet strijkijzer de kreukels uit het leer.

Pas op dat je de doek goed nat houdt en niet per ongeluk met het strijkijzer op het leer komt. Het kan soms nodig zijn deze stappen een paar keer te herhalen voor een ultiem glad resultaat.

Voorkomen van kreukels in leer

Voorkomen is natuurlijk beter dan genezen, en hiervoor verkoop ik in de webshop sneaker-decreasers. Deze knip je gemakkelijk op maat en doe je voorin de neus van de sneakers. Te koop in 2 maten en 2 verschillende kleuren, namelijk wit en zwart. Vandaag besteld en ze worden via de briefpost naar je toegestuurd, vaak heb je ze de volgende dag al in huis.

Sneakers laten ontkreukelen door De Sneaker Reiniger

Geen zin of durf je het bovenstaande niet aan met een strijkijzer? Laat dan De Sneaker Reiniger bij een behandeling jouw sneakers decreasen, ik haal die kreukels uit je leren schoenen. Je kunt ze opsturen aan de werkplaats of droppen op 1 van mijn locaties in Nederland.

De Sneaker Reiniger is er voor het verhelpen van die nare vouwen in leren schoenen.

sneakers schoonmaken
Werkplaats De Sneaker Reiniger
Deel deze post:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht deze week:

Dr. Frisk Cleaning Set incl. Premium Brush (geschikt voor alle materialen)

€29.95