149 klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

In de media, radio 538, SBS6

Het begint bij De Stentor

Ik moet nog steeds bijkomen van wat er deze week allemaal is gebeurt, te bizar! Nadat ik mijn verhaal gedeeld heb over de start van de Sneaker Reiniger, ben ik tot mijn verbazing gebeld door De Stentor voor een interview. Dit leverde een tof artikel in De Stentor op over de start van mijn bedrijf en was de startschot van een week vol actie.

De Sneaker Reiniger Stentor

`S ochtends stond ik in de krant en dezelfde middag ben ik gebeld door de ochtendshow van Frank Dane: graag wilden ze een interview met De Sneaker Reiniger, gelijk de volgende ochtend! Al heb ik in mijn werk best veel presentaties gegeven, een interview in deze orde van grootte bereidde me op zijn zachtst gezegd de nodige, gezonde spanning. Uiteindelijk heb ik een paar uurtjes slaap weten te pakken in de met dank aan storm Francis stormachtige nacht en de geruststellende gedachte dat het met “gewoon jezelf blijven” wel goed moet komen.

En dan de Radio 538 ochtendshow

Om kwart over zeven zit ik er dan ook helemaal klaar voor, benieuwd en toch wel gespannen wat deze grapjassen gaan vragen. Maar al snel bleek dat er, op mogelijk een paar honderdduizend luisteraars na, geen reden bestond om zenuwachtig te zijn. Het gesprek met de 538 crew verliep luchtig en positief. Ik kon goed uitleggen wat mijn concept inhoudt en waar ik als Sneaker Reiniger voor sta.

Kijk hieronder het interview van De Sneaker Reiniger met de Radio 538 ochtendshow.

Item bij Hart van Nederland SBS6

Zo, wat een opluchting, dit ging goed! Vanmiddag dan de zinnen verzetten op mijn geplande vakantiedag met mijn gezin en vrienden. Maar slechts een paar uur na de ochtendshow belde in eens de redactie van SBS6 / Hart van Nederland met de vraag of ik `s middags tijd heb voor een korte reportage over mijn concept.

Frank bij Hart van Nederland

Zie hier de reportage van Hart van Nederland!

Natuurlijk bedenk ik me geen seconde en ben gelijk enthousiast! Best een aanslag op mijn zenuwstelsel want ook TV ervaring hoort niet bepaald tot mijn repertoire. Wel bijzonder om te merken hoe snel ik mijn rust vond toen de TV ploeg er was, ook hier heerste een prettige, luchtige sfeer. Een paar uur opname volgen waarin ik me constant afvraag waar ze al dit materiaal voor gebruiken en hoe het resultaat wordt. Want ook voor mij was het een grote verrassing hoe de aflevering uiteindelijk eruit komt te zien.

Blij kijk ik de aflevering en ondertussen zijn de zenuwen geweken voor enthousiasme en blijheid. Hart van Nederland heeft knap werk geleverd en wist de items naar voren te brengen waar het mij om te doen was! Blij en uitgeput is het nu tijd om echt een nacht rust te pakken.

Sneakers laten cleanen

Geen zin om zelf je sneakers fris en schoon te maken, hier ben je bij mij aan het juiste adres. Voor alle soorten sneakers, Nike Air Max, Vans, Nike Air Jordan, Converse, Puma enz. Via mijn site kun je een pakket boeken en de sneakers droppen op een locatie of toesturen aan de werkplaats.

Of je kunt dit natuurlijk zelf doen met de door mij speciaal voor sneakers geselecteerde schoonmaak pakketten. Zie op mijn blog vele artikelen over het reinigen van sneakers, hier staan vele tips en trics.

Met drop points in Amsterdam, Almere, Apeldoorn en Zutphen zit ik vaak in de buurt. Maar zit ik niet in de buurt stuur ze dan met de pakketdienst naar de werkplaats in Wichmond. Ik probeer ze dan binnen een paar werkdagen weer retour op jouw huisadres te krijgen.

werkplaats
Frank De Sneaker Reiniger
Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht product:

profi pakket

Designer Schoen Cleaning Pakket

van 36,95 voor € 32,95