Website update | 10% korting op alles met code UPDATE10

10% korting op alles met code UPDATE10

Hoe krijg je grasvlekken uit je sneakers?

Grasvlekken sneakers, help?

Grasvlekken in sneakers, deze vlek moet je zeker niet te lang laten zitten. Een grasvlek heeft redelijk wat pigment in zich, en zal de vooral witte sneaker snel aantasten. De kleur van het gras trekt dan ook snel in je sneaker mesh of vezels.

Hieronder heb ik enkele tips om snel actie te kunnen ondernemen, om de grasvlek professioneel te laten verwijderen stuur ze naar De Sneaker Reiniger. Bestel door mij samengestelde cleaningsets om de sneakers zelf goed schoon te maken

grasvlek sneakers

Belangrijk is om bij vlekken snel te zijn, hoe langer een vlek op je sneaker zit hoe meer kans deze krijgt zich vast te bijten aan je materiaal.

Tips grasvlekken verwijderen


Tip 1) Groene zeep Een groene grasvlek is erg goed te behandelen met groene zeep, doe een klein beetje zeep op de vlek. Laat dit een paar minuten intrekken, en dep dan voorzichtig met koud water de vlek eruit.

Tip 2) Afwasmiddel, ook afwasmiddel is een zeer geschikt middel tegen grasvlekken in je sneakers. Herhaal bovenstaande stappen om de vlek eruit te deppen.

Tip 3) zie de tips gegeven door mij bij bloed en wijnvlekken, deze tips zijn op bijna alle vlekken te gebruiken. Klik hier voor de link: VLEK VERWIJDEREN Om sneakers goed te reinigen heb je ook goede producten nodig. De Sneaker Reiniger heeft een mooi assortiment schoonmaak producten geselecteerd edeze zijn via de webshop verkrijgbaar.

Geen zin om dit allemaal zelf te doen, klik dan op de link voor De Sneaker Reiniger. Ik sta klaar voor jouw vlekken.

Wil je je sneakers weer helemaal top gereinigd hebben? Stuur of breng ze dan bij mij langs. Maak een keuze uit een sneaker reinigingspakket en betaal via de webshop. Ik kan alle soorten sneakers behandelen, geen vlek of probleem is mij te groot.

Deel deze post:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Misschien vind je dit ook leuk

Please check that this widget Google Reviews has a Google Place ID set.