hardloopschoenen schoonmaken

Hardloopschoenen schoonmaken.

Hardloopschoenen schoonmaken. Heb je een mudrun gelopen of een seizoen rondetijden verbeterd, je hardloop of sportschoenen zijn af en toe aan een schoonmaakbeurt. Stop hardloopschoenen of sportschoenen nooit in de wasmachine, hierdoor gaat de pasvorm en stevigheid van de schoen kapot. Wij zien elke keer weer kromgetrokken sportschoenen hierdoor, laat ons je schoenen met de hand reinigen.

Frank De Sneaker Reiniger

Hardloopschoenen laten schoonmaken 

Wij maken hardloopschoenen met de hand schoon en zorgen ervoor dat ze er niet alleen weer netjes uit zien. Maar door het gebruik van onze ozonmachine ruiken ze ook weer alsof je ze net uit de doos haalt. Met ons 5 sterrenprogramma reinigen we de schoen niet alleen van buiten, maar zorgen we ook dat de binnenkant van de schoen weer helemaal fris wordt.

hielvoering reparatie

Hardloopschoenen repareren

Ook voor reparatie aan je hardloopschoenen kun je bij mij terecht. Ik vervang je zool of geef de binnenkant een nieuwe hielvoering.

Wist je dat wij geen chemische middelen gebruiken, maar door ons zelf ontwikkelde reinigingsmiddelen. Deze hebben door jaren lange ervaring in het reinigen van sportschoenen uitgebreid getest, zie hiervoor ook bij onze behaalde resultaten.

Vele tevreden klanten gingen je voor door hun hardloopschoenen aan het begin van het seizoen bij ons te laten reinigen. Alleen het gevoel dat je hardloopsneakers weer fris zijn zorgt ervoor dat je tijden gaat verbeteren, ga voor een topseizoen met hulp van De Sneaker Reiniger.

Runningschoenen, hardloopschoenen, mudrunschoenen, voor elk type schoen hebben wij de kennis en kunde om ze weer goed schoon te krijgen. Neem voor de verschillende mogelijkheden een kijkje in onze webshop. Met diverse locaties waar je de runningshoes heen kunt brengen en weer ophalen, gemakkelijk en slim geregeld.

sneakers reinigen 1

 

Heb je vragen over het reinigen van hardloopschoenen, sportschoenen of vlekken die je niet meer uit je schoenen krijgt, neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Zitten je hardloopschoenen onder de modder, geen probleem. Wij weten er wel raad mee. Of het nu je Asics hardloopschoenen, Nike ZoomX  of Vaporfly hardloopschoenen zijn, stuur of breng ze gewoon bij ons langs voor een perfect resultaat. Hardloopschoenen schoonmaken door De Sneaker Reiniger

Deel deze post:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Misschien vind je dit ook leuk

Please check that this widget Google Reviews has a Google Place ID set.