149 klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

hardloopschoenen schoonmaken

Hardloopschoenen schoonmaken.

Hardloopschoenen schoonmaken. Heb je een mudrun gelopen of een seizoen rondetijden verbeterd, je hardloop of sportschoenen zijn af en toe aan een schoonmaakbeurt. Stop hardloopschoenen of sportschoenen nooit in de wasmachine, hierdoor gaat de pasvorm en stevigheid van de schoen kapot. Wij zien elke keer weer kromgetrokken sportschoenen hierdoor, laat ons je schoenen met de hand reinigen.

Frank De Sneaker Reiniger

Zo moet je je hardloopschoenen schoonmaken

Hardloopschoenen schoonmaken is best even een klusje. De schoenen zijn namelijk voor een groot gedeelte gemaakt van stof (canvas) en dat is vaak gewoon niet even met een nat doekje te reinigen. Daarvoor heb je een premium borstel, sneakercleaner en microvezeldoekje nodig. Je gaat als volgt te werk:

  1. Doe een beetje sneakercleaner op een zachte borstel en maak de borstel goed nat. Gebruik altijd een premium borstel, want die is zacht en daarmee beschadig je de stof niet. Een tandenborstel werkt ook prima. En zitten er gele vlekken in je witte hardloopschoenen? Dan is een mengsel van soda met schoonmaakazijn de oplossing.
  2. Borstel de schoen schoon met kleine draaiende bewegingen en laat de sneakercleaner (of het soda-mgensel) even intrekken.
  3. Veeg je schoenen af met een schone vochtige doek. Tip: op een witte doek zie je precies hoeveel vuil je wegveegt van je soccer shoes. Dat geeft je een goed beeld van het resultaat!
  4. Wil je ook je zool weer stralend wit hebben? Check dan deze Midsole Reiniger van Carbon Lab. Daarmee zien je running shoes in een handomdraai weer als nieuw uit.

Hardloopschoenen laten schoonmaken 

Ik maak hardloopschoenen met de hand schoon en zorgen ervoor dat ze er niet alleen weer netjes uit zien. Maar door het gebruik van onze ozonmachine ruiken ze ook weer alsof je ze net uit de doos haalt. Met ons 5 sterrenprogramma reinigen we de schoen niet alleen van buiten, maar zorgen we ook dat de binnenkant van de schoen weer helemaal fris wordt.

hielvoering reparatie

Hardloopschoenen repareren

Ook voor reparatie aan je hardloopschoenen kun je bij mij terecht. Ik vervang je zool of geef de binnenkant een nieuwe hielvoering.

Wist je dat wij geen chemische middelen gebruiken, maar door ons zelf ontwikkelde reinigingsmiddelen. Deze hebben door jaren lange ervaring in het reinigen van sportschoenen uitgebreid getest, zie hiervoor ook bij onze behaalde resultaten.

Vele tevreden klanten gingen je voor door hun hardloopschoenen aan het begin van het seizoen bij ons te laten reinigen. Alleen het gevoel dat je hardloopsneakers weer fris zijn zorgt ervoor dat je tijden gaat verbeteren, ga voor een topseizoen met hulp van De Sneaker Reiniger.

Runningschoenen, hardloopschoenen, mudrunschoenen, voor elk type schoen hebben wij de kennis en kunde om ze weer goed schoon te krijgen. Neem voor de verschillende mogelijkheden een kijkje in onze webshop. Met diverse locaties waar je de runningshoes heen kunt brengen en weer ophalen, gemakkelijk en slim geregeld.

sneakers reinigen 1

Heb je vragen over het reinigen van hardloopschoenen, sportschoenen of vlekken die je niet meer uit je schoenen krijgt, neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Zitten je hardloopschoenen onder de modder, geen probleem. Wij weten er wel raad mee. Of het nu je Asics hardloopschoenen, Nike ZoomX  of Vaporfly hardloopschoenen zijn, stuur of breng ze gewoon bij ons langs voor een perfect resultaat. Hardloopschoenen schoonmaken door De Sneaker ReinigerIk

Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht product:

profi pakket

Designer Schoen Cleaning Pakket

van 36,95 voor € 32,95