150  klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

cropped-Logo-Sneaker-reinigerV2.png

Hoe krijg je grasvlekken uit je sneakers?

Grasvlekken sneakers, deze vlekken moet je zeker niet te lang laten zitten. Een grasvlek heeft heel wat groene pigment in zich, en zal de vooral witte sneaker snel aantasten. De kleur van het gras trekt dan ook snel in je sneaker mesh of vezels.

Hieronder heb ik enkele tips om snel actie te kunnen ondernemen, om de grasvlek professioneel te laten verwijderen stuur ze naar De Sneaker Reiniger. Bestel door mij samengestelde cleaningsets om de sneakers zelf goed schoon te maken.

grasvlekken
Grasvlekken schoenen

Grasvlekken in je schoenen, help?

Belangrijk is om bij gras vlekken snel te zijn, hoe langer een vlek op je sneaker zit hoe meer kans deze krijgt zich vast te bijten aan je materiaal. Daarom is het raadzaam om gelijk in actie te komen en de vlekken te behandelen. Dep alvast met wat koud water de vlekken los, en ga dan verder met de volgende stappen.

Tips grasvlekken uit schoenen verwijderen


Tip 1) Groene zeep Een groene grasvlek is erg goed te behandelen met groene zeep, doe een klein beetje zeep op de vlek. Laat dit een paar minuten intrekken, en dep dan voorzichtig met koud water de vlek eruit.

Tip 2) Afwasmiddel, ook afwasmiddel is een zeer geschikt middel tegen grasvlekken in je sneakers. Herhaal bovenstaande stappen om de vlek eruit te deppen.

Tip 3) zie de tips gegeven door mij bij bloed en wijnvlekken, deze tips zijn op bijna alle vlekken te gebruiken. Klik hier voor de link: VLEK VERWIJDEREN Om sneakers goed te reinigen heb je ook goede producten nodig. De Sneaker Reiniger heeft een mooi assortiment schoonmaak producten geselecteerd edeze zijn via de webshop verkrijgbaar.

Geen zin om dit allemaal zelf te doen, klik dan op de link voor De Sneaker Reiniger. Ik sta klaar voor jouw vlekken.

Grasvlekken in je schoenen voorkomen

Natuurlijk is het onmogelijk om niet in gras te lopen met je schoenen, maar als je dit dan doet. Bescherm dan je sneakers goed met een nano protector van bv. Shoeboy,s. Spuit de schoen van een afstand van 30 cm. in en herhaal dit elke 2 weken voor de beste bescherming. Groene grasvlekken sneakers voorkomen.

Wil je je sneakers weer helemaal top gereinigd hebben? Stuur of breng ze dan bij mij langs. Maak een keuze uit een sneaker reinigingspakket en betaal via de webshop. Ik kan alle soorten sneakers behandelen, geen vlek of probleem is mij te groot.

Ook heb ik sinds kort een platform voor de verkoop van 2e hands sneakers. Refurbished sneakers.

Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

Aanbieding set:

Dr. Frisk Premium set (incl. borstel)

Nu voor € 22,95