Frank

De Sneaker Reiniger

De Sneaker Reiniger, Lovin’ them clean!

Exclusieve sneakers schoonmaken, Filling Pieces, Balenciaga

exclusieve sneaker schoon

Exclusieve sneakers schoonmaken

Exclusieve Sneakers schoonmaken? Voor reiniging van luxe sneakers kun je vanaf nu bij De Sneaker Reiniger terecht. Denk aan Louboutin, Nubbik, ETQ, Alexander McQueen, Balenciaga of Filling Pieces.

Leren sneakers of Suede, geen probleem om deze weer als nieuw te krijgen. De vakman voor jouw sneakers.

Ik maak elk soort sneaker schoon. Met drop points in Amsterdam, Deventer Apeldoorn en Zutphen. En zit ik niet in je buurt stuur ze dan gewoon met de pakketdienst mijn kant op.

Breng je exclusieve sneaker naar De Sneaker Reiniger

Stuur of breng je speciale sneakers snel naar mij toe en ik geef ze de behandeling die ze verdienen. Met stoom ga ik de diepste vervuiling uit het materiaal blazen. Ik heb de juiste sneaker cleaners voor bijvoorbeeld exclusief suede en nubuck, deze cleaners zorgen voor het beste resultaat bij de luxe sneakers.

exclusieve sneakers

En met ozon zorg ik ervoor dat de je sneakers weer helemaal fris ruiken. Met de laatste technieken en schoonmaak producten weet ik materialen weer tot leven te brengen. Ook dof geworden materiaal geef ik weer glans. Twijfel je of jouw sneaker geschikt is voor sneaker cleaning, stuur dan een foto naar mij toe via het contact formulier.

schone sneaker

Vlekken uit je exclusieve sneakers

Ook vlekken zoals teer en bloed weet ik met speciale sneaker reiniger te verwijderen. Ik poets je sneakers daarna netjes op en borstel het suède weer soepel en zacht. Om de exclusieve sneaker een goede bescherming te geven behandel ik je sneakers met een speciale Nano protector. Zo blijven ze lang fris en schoon, water en vuil loopt er zo vanaf.

Bijzondere sneakers en Alexander mc Queens drop je bij De Sneaker Reiniger.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest

Uitgelichte producten

Hebben jouw sneakers ook behoefte aan een opfrisbeurt?

Laat ze reinigen door de sneaker reiniger

De Sneaker reiniger, Lovin’ them clean!