Duurste sneaker schoonmaken, Patta en het resultaat in het Amsterdams Museum

Duurste sneaker schoonmaken. Met trillende handen 1 van de meest waardevolle sneaker ter wereld schoonmaken, hierbij mijn verhaal.

Patta Air Max 1 Sample

Toen ik de vraag kreeg van Museum Amsterdam of ik een exclusieve sneaker wilde schoonmaken twijfelde ik wel even! Wat als er iets mis zou gaan? Maar toch ben ik met vol vertrouwen begonnen met het reinigen van deze sample van Patta.

patta schoonmaken

Sneaker in Amsterdam Museum?

Nieuwsgierig naar de expositie Fashion Statements ben ik ook naar Amsterdam gereisd, toch wel benieuwd hoe de door mij gereinigde Nike Air Max Patta erbij zou staan?

Toen er bij de opening van de tentoonstelling verteld werd dat deze items speciaal verzekerd moesten worden kon ik een glimlach niet onderdrukken. De Air Max Patta Sample is qua waarde niet te bevatten, er is altijd wel een sneaker verzamelaar die er zijn jaarsalaris ervoor over heeft.

duurste sneaker

Duurste sneaker schoonmaken!

Om een top resultaat te behalen ben ik eerste begonnen met het afborstelen van deze Air Max met een Premium Brush. Daarna heb ik met een zeer lichte sneaker reiniger van Dr. Frisk het stof ingespoten, om er daarna met de stomer al het vuil eruit te blazen. Dan goed laten drogen en een tijdje op de ozon gezet.

Om ervoor te zorgen dat ze fris en schoon blijven heb ik ze met een Nano Protect ingespoten. Wat staan ze te shinen in het Amsterdam Museum. De Nike Air Max 1 Patta Sample, toch wel meest bijzondere sneaker die ik tot nu toe gereinigd heb.

De Sneaker Reiniger

Je sneakers laten schoonmaken door een vakman, met de beste producten en materialen. Zo verleng je de levensduur van schoenen als iemand anders erop uitgekeken is en met een beetje geluk tik je mooie vintage sneakers op de kop die nergens meer verkrijgbaar zijn!

werkplaats
Frank De Sneaker Reiniger

Heb je oude, licht versleten schoenen of sneakers in je kast liggen die je eigenlijk al hebt afgeschreven, geef ze de kans op een 2e leven en stuur ze naar De Sneaker Reiniger. Ik ga er graag mee aan de slag om de levensduur van jouw schoenen of sneakers te verlengen.

Deel deze post:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Misschien vind je dit ook leuk

Please check that this widget Google Reviews has a Google Place ID set.