149 klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

Dr. FrisK sneaker cleaner getest, gegarandeerd het beste!

De Dr. FrisK Sneaker Cleaner is één van de beste schoonmaakmiddelen voor je schoenen. De zacht schuimende cleaner is namelijk geschikt voor alle soorten materiaal. Van leer en canvas tot mesh, suede en nylon. Maar belangrijker nog: het helpt je bijna altijd je sneakers weer als nieuw te krijgen. Check hier alles over de Dr. FrisK Sneaker Cleaner Kit of bestel ‘m direct: klik hier

Dr. Frisk Sneaker Cleaner Review

De sneaker cleaner van Dr. FrisK is hoog geconcentreerd en daarom zeer sterk en effectief. Een klein beetje is al genoeg om je schoenen weer te laten shinen. Daardoor kun je met een klein flesje van slechts 118 ml tot wel 100 (!) keer je favoriete sneakers schoonmaken.

Daarbij is de cleaner biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk. Dat maakt ‘m ook veilig te gebruiken voor alle materialen, al raad ik je wel aan om de sneaker cleaner eerst te testen op een onopvallend deel van je schoen.

dr frisk sneaker cleaner

Ook is de cleaner heel eenvoudig te gebruiken. Je doet een beetje op een borstel of doekje en met kleine, draaiende bewegingen verwijder je zo het vuil van je schoenen.

Bij De Sneaker Reiniger ontvang je nu trouwens een extra handleiding bij je Dr. Frisk Sneaker Cleaner Kit. Daarmee maak je iedere schoen altijd perfect schoon!

Premium borstel & cleaning wipes

Maak je schoenen van delicate materialen zoals suède of nubuck schoon? Dan heeft Dr. FrisK daarvoor een Premium borstel ontwikkeld. Deze is gemaakt van natuurlijke haarvezels waarmee je het vuil uit de stof kunt borstelen zonder de schoen te beschadigen.

Ookheeft Dr. FrisK ook wegwerpdoekjes voor onderweg: de Sneaker Wipes. Handig voor als je per ongeluk in de modder stapt. Een must-have voor de echte sneakerfreak!

sneaker wipes

Dr. FrisK Sneaker Cleaner Kit

Om je sneakers echt goed schoon te krijgen adviseer ik je de Dr. Frisk Sneaker Cleaner te bestellen. Hierin zit alles om je schoenen goed schoon te krijgen:

  • Sneakercleaner
  • Standaard borstel
  • Microvezeldoekje
  • Digitale handleiding waarin stap voor stap staat beschreven hoe je je sneakers het best kunt reinigen

Nog meer cleaning sets

Wil je ook die suède schoenen schoonmaken of kunnen je nubuck boots wel een opfrisbeurt gebruiken? Dan heb je een cleaning set met een premium borstel nodig. Bij voorkeur eentje met ook een protector spray zodat je je schoenen daarna ook makkelijker schoon kunt houden.

Check dus vooral alle cleaning sets en ontdek het schoonmaakpakket dat het beste past bij jouw sneakerverzameling!

Dr. Frisk Sneaker Cleaner Kit

Dr. FrisK sneaker cleaner kopen bij De Sneaker Reiniger

Conclusie: de Dr. Frisk Sneaker Cleaner is essentieel als je je sneakercollectie fris wilt houden. Zonder gedoe. Makkelijk, veilig en snel. En je shopt ‘m nu samen met een onmisbare (premium) borstel en een handig microvezeldoekje extra voordelig bij De Sneaker Reiniger.

Bestel jouw cleaning kit nu hier!

de sneaker reiniger
Frank De Sneaker Reiniger
Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht product:

profi pakket

Designer Schoen Cleaning Pakket

van 36,95 voor € 32,95