149 klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

Binnenkant hak schoen kapot?

Binnenkant hak schoen kapot? We weten allemaal dat je snel in je schoenen springt of geen schoenlepels gebruikt bij het aantrekken. Vooral als je haast hebt. Als je dit vaak doet, veroorzaakt dit meestal slijtage aan de binnenkant van de hiel. De schade kan zelfs zo ernstig worden dat er een gaatje ontstaat in de achterkant van de hiel of in de stof bij de hak zelf (hielvoering). Maar wat moet je doen als die hielvoering kapot is?

hielvoering reparatie
Vernieuwde binnenkant van de hak

Wat is de hielvoering/binnenkant van de hak precies?

De hielvoering of binnenkant van de hak is het gedeelte van de schoen waar de hak van je voet tegenaan komt tijdens het lopen. In de hiel zit vaak een stuk karton of plastic om het geheel steviger te maken en daar zit vaak een mesh voering omheen voor het comfort.

Tijdens het in- en uitstappen gaat deze achterkant vaak kapot of slijt. De mesh voering kruipt dan omhoog of er ontstaat een gat in. Vaak een scheur of gewoon slijtage. Dit maakt het lopen vaak lastig, want je komt dan met je hak tegen de versteviging aan. Je ziet deze schade erg vaak ontstaan bij Nike Air Max en bij hardloopschoenen.

hielvoering kapot
Vernieuwde hielvoering Air Force Travis Scott

Heb jij slijtage of is de binnenkant hak van je schoen kapot?

Dan moet je ‘m laten repareren! De Sneaker Reiniger voorziet de binnenkant van de hak van je schoen graag van een nieuwe leren hielvoering. Leer is namelijk veel slijtvaster dan het orignele mesh én zorgt voor meer loopcomfort. Ik lijm en stik een nieuwe leren achterkant in de hak en werk ‘m af in een mooie passende kleur. Zo zien je schoenen er weer strak uit en lopen ze weer net zo lekker als toen je ze kocht.

  • verlengde levensduur
  • meer loopcomfort
  • geschikt voor iedere schoen of sneaker

Vraag nu online een hielvoering reparatie aan en laat de binnenkant van de hak van je schoen repareren!

Zo werkt het

Je vraagt eenvoudig een hielvoering reparatie aan in de online winkel. Vervolgens geef je je schoenen af bij één van de drop off locaties of stuur je ze direct naar mijn werkplaats. Binnen enkele werkdagen krijg je de gerepareerde schoenen weer terug. Zo simpel is het!

binnenkant hak schoen kapot
Hakreparatie met leer

Ook meteen je schoenen laten schoonmaken

Wil je je schoenen ook meteen laten schoonmaken? Met stoom en de beste reinigingsproducten voor allerlei soorten materialen maak ik jouw ook meteen schoenen weer helemaal fris. Boek hiervoor ook het gewenste schoonmaakpakket bij de hielreparatie en drop de sneakers op een locatie bij jou in de buurt of stuur ze naar de werkplaats. Je ontvangt je schoenen binnen een paar dagen weer retour. Met nieuwe hielvoering én helemaal schoon. Zo kunnen je favoriete schoenen er vaak weer jaren tegenaan.

ontgelen air force
Air Force sneaker cleaning

Je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag met het reinigen van jouw schoenen met de door mij speciaal voor sneakers en schoenen geselecteerde cleaning sets. Check hiervoor op mijn blog allemaal artikelen over het reinigen van sneakers zoals de Nike Air Max of de Adidas Yeezy. Compleet met handige tips en tricks voor nóg schonere sneakers!

Waar vind je De Sneaker Reiniger?

Met drop points in Amsterdam, Almere, Zutphen, Apeldoorn goed bereikbaar. En zit ik niet in de buurt, stuur je schoenen dan met de pakketdienst naar mijn werkplaats. Dit is van te voren online al te boeken via de webshop. Ik sta klaar voor jouw kapotte schoenen en sneakers.

werkplaats
Frank De Sneaker Reiniger
Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht product:

profi pakket

Designer Schoen Cleaning Pakket

van 36,95 voor € 32,95