Binnenkant hak van schoen kapot?

Binnenkant hak schoen kapot. We kennen het allemaal dat, zeker wanneer je haast hebt, je snel in jouw nog gestrikte schoenen springt of geen schoenlepel gebruikt bij het aantrekken. Als je dit vaak doet, leidt dat regelmatig tot een slijtage aan de binnenkant van de hak. De schade kan zelfs zo groot worden dat er een gat aan de achterkant van de hak of hiel van jouw schoen ontstaat.

Wat kun je vervolgens doen als de binnenkant van de hak of hiel van jouw schoen kapot is?

hielvoering reparatie
Vernieuwde binnenkant van de hak

Slijtage of een gat in de binnenkant van jouw hak

Ook hier weet De Sneaker Reiniger gelukkig raad mee. Met een reparatie voorzien we de binnenkant van de hak geheel van een nieuwe leren binnenvoering. Waarom kiezen wij voor leer, nou leer slijt een stuk minder als het originele mesh.

Het leer en aanvullende materialen zorgen ervoor dat je weer hetzelfde loopcomfort krijgt als toen je de schoen net in jouw bezit had. Door deze herstelactie doe je een jaar of nog langer met je schoenen terwijl je er eerst amper meer in kon lopen. Het kopen van een nieuw paar schoenen kun je dus nog even uitstellen, hoe fijn is dat?

Boek via de webshop een nieuwe binnenvoering voor jouw hiel of hak, en drop jouw schoenen op 1 van mijn locaties of stuur ze op naar de werkplaats. Binnen enkele werkdagen heb je de gerepareerde schoen weer terug in jouw bezit, en als je wilt maak ik de schoen graag ook weer helemaal schoon.

binnenkant hak schoen kapot
Hak reparatie met leer

Wat is de hielvoering precies?

Wat is de hielvoering/binnenkant van jouw hak eigenlijk? Zoals de naam al doet vermoeden is dit het gedeelte van de schoen waar jouw hiel van de voet tegenaan komt tijdens het lopen. In deze hak zit vaak een stuk karton of plastic om het geheel steviger te maken en daar zit vaak een mesh voering omheen.

Tijdens het in en uitstappen van joouw schoen gaat deze achterkant vaak kapot of slijt. De mesh voering kruipt dan omhoog of er ontstaat een gat of beschadiging / slijtage. Dit maakt het lopen vaak lastig, want je komt dan met je hak tegen de versteviging aan. Je ziet deze schade erg vaak ontstaan bij Nike Air Max en bij hardloopschoenen.

hielvoering kapot
vernieuwde hielvoering Air Force Travis Scott

Ik zorg ervoor dat er een geheel nieuwe leren achterkant in de hak geplaatst wordt. Deze lijmen en stikken we daarna mooi vast aan de bovenkant, zodat deze goed blijft zitten. Uiteraard werken we dit in een mooie passende kleur zeer netjes af.

Schoenen laten schoonmaken

Heb je geen zin of tijd om zelf jouw schoenen schoon te maken of heb je een oud paar schoenen die je niet meer draagt omdat deze niet meer in goede staat verkeren? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Voor alle soorten schoenen, Van Bommel, Suede of leren schoenen, Nike Air Max, Alexander McQueen, Vans, Nike Air Jordan, Converse, Adidas, Puma, Timberlands enz. Boek via mijn site een pakket, drop de sneakers op een locatie of stuur deze naar de werkplaats.

ontgelen air force
Air Force sneaker cleaning

Je kunt natuurlijk ook zelf aan de slag met het reinigen van jouw schoenen met de door mij speciaal voor sneakers en schoenen geselecteerde schoonmaak pakketten. Zie hiervoor op mijn blog vele artikelen over het reinigen van sneakers, met allerlei tips en trics.

Waar vindt je De Sneaker Reiniger?

Met drop points in Amsterdam, Almere, Zutphen, Apeldoorn goed bereikbaar. En zit ik niet in de buurt, stuur je schoenen dan met de pakketdienst naar mijn werkplaats. Dit is van te voren online al te boeken via de webshop. Ik sta klaar voor jouw kapotte schoenen en sneakers.

werkplaats
Frank De Sneaker Reiniger
Deel deze post:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Misschien vind je dit ook leuk

Please check that this widget Google Reviews has a Google Place ID set.