300+ klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  Cleanen | Beschermen | Reparatie

cropped-Logo-Sneaker-reinigerV2.png
Search

Nike Air Max lek prikken of repareren

Nike Air Max lek? Het kan voorkomen dat je schoen lek raakt, door bijvoorbeeld glas of iets anders scherps in je schoen. Is hier wat aan te doen? Is een lekke Air Max sneaker te repareren?

Welke Nike modellen kunnen lek raken? Dit kan elk type welke Air vermeld, denk hierbij aan de Air Max 1 of Air Max 90. Wat nou te doen? Lees hier het advies van De Sneaker Reiniger. 

Nike Air Max schoen lek, wat nu?

Ik krijg regelmatig de vraag. Repareer je ook lekke air max schoenzolen? Helaas, dit is bijna onmogelijk goed te repareren. 

Het is een enorme klus om het lek te vinden, lucht erin te blazen. En dan het gat te dichten.

De enige echte optie is een soleswap, maar dat moet je sneaker wel waard zijn voor je. Een soleswap kost gemakkelijk 100 euro. En je hebt hiervoor ook een donor zool nodig. Een andere optie is de andere sneaker lek te prikken, lees hieronder hoe.

sneaker schoon front

Mijn Nike Air max zijn lek, valt dit onder garantie?

Als eerste is het belangrijk om te onderzoeken of je nog garantie op de schoenen hebt? Dit ligt vooral aan de leeftijd van de schoen, en hoe het voorval is gebeurt. En dan is het aan de winkelier of het onder garantie valt. Is dit niet het geval, dan is er nog een optie.

Wat te doen met een lekke sneaker?

Met een lekke sneaker is het lopen niet meer zo stabiel, en zeker omdat het andere exemplaar nog hard is.

Hierom zie je vaak dat mensen het 2e exemplaar ook lek prikken. Hierdoor heb je weer een gelijk loopcomfort over de 2 schoenen.

Hoe dan: Prik met een naald onder in de zool om het lucht eruit te laten lopen. Prik niet in het transparante gedeelte, dit kan dan gaan scheuren.

Nike air max

De Sneaker Reiniger helpt

Je sneakers laten reinigen of repareren door de locaties van De Sneaker Reiniger. Zo verleng je de levensduur van schoenen als iemand anders erop uitgekeken is en met een beetje geluk tik je mooie vintage sneakers op de kop die nergens meer verkrijgbaar zijn!

Heb je oude, licht versleten schoenen of sneakers in je kast liggen die je eigenlijk al hebt afgeschreven, geef ze de kans op een 2e leven en breng ze naar De Sneaker Reiniger. Ik ga er graag mee aan de slag om de levensduur van jouw schoenen of sneakers te verlengen.

Mijn bijdrage aan een duurzamere wereld

Met de hand schoonmaken of met stoom geeft een beter resultaat en is zeker beter voor de levensduur van je sneaker. Geen zin om dit zelf te doen, of geen tijd. Breng dan je vieze sneakers naar mij toe. En ik zorg ervoor dat je binnen enkele dagen kunt genieten van je schone schoenen.

Fantastisch om zo mijn eigen, kleine bijdrage te hebben aan een duurzamere wereld.

werkplaats

 

Frank De Sneaker Reiniger

Complete Cleaning sets

Geschikt voor het reinigen van alle soorten schoenen en sneakers
Klik Hier
Deel deze post:

Misschien vind je dit ook leuk

NIKE AIR MAX SET ★★★

COMPLETE SET

NIKE AIR MAX