149 klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

Nike Air Max lek prikken of maken

 

Nike Air Max lek? Is hier wat aan te doen? Is een lekke sneaker te repareren? Lees hier het advies van De Sneaker Reiniger. 

Nike Air Max schoen lek, wat nu?

Ik krijg regelmatig de vraag. Repareer je ook lekke air max zolen? Helaas, dit is bijna onmogelijk goed te repareren. 

Het is een enorme klus om het lek te vinden, lucht erin te blazen. En dan het gat te dichten. De enige echte optie is een soleswape, maar dat moet je sneaker wel waard zijn voor je. Een andere optie is de andere sneaker lek te prikken, lees hieronder hoe.

sneaker schoon front

Wat kan je dan doen met lekke sneakers?

Als eerste is het belangrijk om te onderzoeken of je nog garantie op de schoenen hebt? Is dit niet het geval, dan is er nog een optie. Met een lekke sneaker is het lopen niet meer zo stabiel, en zeker omdat het andere exemplaar nog hard is.

Hierom zie je vaak dat mensen het 2e exemplaar ook lek prikken. Hierdoor heb je weer een even loopcomfort. Prik met een naald onder in de zool om het lucht eruit te laten lopen. Prik niet in het transparante gedeelte, dit kan dan gaan scheuren.

Nike air max

 

De Sneaker Reiniger helpt

Je sneakers laten reinigen door De Sneaker Reiniger. Zo verleng je de levensduur van schoenen als iemand anders erop uitgekeken is en met een beetje geluk tik je mooie vintage sneakers op de kop die nergens meer verkrijgbaar zijn!

Heb je oude, licht versleten schoenen of sneakers in je kast liggen die je eigenlijk al hebt afgeschreven, geef ze de kans op een 2e leven en stuur ze naar De Sneaker Reiniger. Ik ga er graag mee aan de slag om de levensduur van jouw schoenen of sneakers te verlengen.

Mijn bijdrage aan een duurzamere wereld

Met de hand schoonmaken of met stoom geeft een beter resultaat en is zeker beter voor de levensduur van je sneaker. Geen zin om dit zelf te doen, of geen tijd. Breng dan je vieze sneakers naar mij toe. En ik zorg ervoor dat je binnen enkele dagen kunt genieten van je schone schoenen.

Fantastisch om zo mijn eigen, kleine bijdrage te hebben aan een duurzamere wereld.

werkplaats

 

Frank De Sneaker Reiniger

Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht product:

profi pakket

Designer Schoen Cleaning Pakket

van 36,95 voor € 32,95