Frank

De Sneaker Reiniger

De Sneaker Reiniger, Lovin’ them clean!

Adidas Yeezy sneaker schoonmaken – sneaker schoonmaken

yeezy schoon
mesh schoonmaken

Adidas Yeezy sneaker schoonmaken

Adidas Yeezy sneaker schoonmaken, hoe doe je dit het best? 

De Sneaker reiniger weet als geen ander hoe je sneakers schoonmaakt, stuur ze op of breng ze langs. Door een uitgebreide training bij een gerenommeerde schoenmaker krijg ik je sneaker weer in top conditie.

Of het nu een vieze vlek is in je Adidas Superstar of je Adidas Yeezy Boost ruikt niet meer als hij voorheen deed. Ik zorg ervoor dat je binnen een paar dagen weer kan genieten van schone en frisse kicks. Adidas sneakers professioneel schoon gemaakt.

Laten reinigen van je Adidas sneaker?

Ik bied een service van 3 reinigings-pakketten aan om uit te kiezen. Afhankelijk van hoe sterk de vervuiling is, en welke onderdelen van de Adidas sneaker je schoon wilt hebben. De Sneaker Reiniger staat voor je klaar.

werkplaats
Frank De Sneaker Reiniger

Een Adidas Yeezy sneaker is lastig schoon te maken, en ik neem je dit werk graag uit handen. Betaal gemakkelijk met iDEAL en stuur of breng je sneaker naar mij toe. Op diverse plekken in Nederland vindt je ook drop points waar je de sneakers kunt achterlaten en ophalen.

exclusieve sneakers

Zelf reinigen van je Adidas Yeezy sneaker

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om je Adidas Yeezy sneakers zelf schoon te maken. Doe dit nu met het speciaal door De Sneaker Reiniger geselecteerde sneaker cleaners.

Een ruim assortiment aan diverse reinigingsmiddelen en onderhoudsproducten zijn via de webshop verkrijgbaar. Ik heb de laatste jaren diverse producten gebruikt, en het beste resultaat krijg je met de producten van Rokx en Dr.Frisk.

Met de beste schoonmaak producten

De speciale reinigingsgel  van Dr. Frisk heeft als groot voordeel dat het niet enorm schuimt, hierdoor zie je gewoon goed wat je aan het doen bent. Bescherm je sneaker met de sterke SB Sneaker protector, een op waterbasis geproduceerde beschermlaag voor je upper. De producten van Dr. Frisk zijn sterk geconcentreerd zodat je met 1 fles ongeveer 100 paar sneakers kunt schoonmaken.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest

Hebben jouw sneakers ook behoefte aan een opfrisbeurt?

Laat ze reinigen door de sneaker reiniger

De Sneaker reiniger, Lovin’ them clean!