Adidas Yeezy schoonmaken – sneaker schoonmaken

yeezy schoon
mesh schoonmaken

Adidas Yeezy schoonmaken

Adidas Yeezy sneaker schoonmaken, hoe doe je dit het best? De Sneaker reiniger weet als geen ander hoe je sneakers schoonmaakt, stuur ze op of breng ze langs. Door een uitgebreide training bij een gerenommeerde schoenmaker krijg ik je sneaker weer in top conditie.

Of het nu een vieze vlek is in je Adidas Superstarof je Adidas Yeezy Boost ruikt niet meer als hij deed. Ik zorg ervoor dat je binnen een paar dagen weer kan genieten van schone en frisse kicks. Adidas sneakers proffesioneel schoon gemaakt.

Laten reinigen van je sneaker

Ik bied een service van 3 reinigings-pakketten aan om uit te kiezen. Afhankelijk van hoe sterk de vervuiling is, en welke onderdelen van de sneaker je schoon wilt hebben. Een Adidas Yeezy sneaker is lastig schoon te maken, en ik neem je dit werk graag uit handen. Betaal gemakkelijk met iDEAL en stuur of breng je sneaker naar mij toe. Op diverse plekken in Nederland vindt je ook drop points waar je de sneakers kunt achterlaten en ophalen.

Zelf reinigen van je Adidas Yeezy

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om je Yeezy sneakers zelf schoon te maken. Doe dit nu met het speciaal door De Sneaker Reiniger geselecteerde sneaker cleaners. Een ruim assortiment aan diverse reinigingsmiddelen en onderhoudsproducten zijn via de webshop verkrijgbaar. Ik heb de laatste jaren diverse producten gebruikt, en het beste resultaat krijg je met de producten van Rokx en Dr.Frisk.

Met de beste schoonmaak producten

De speciale reinigingsgel heeft als groot voordeel dat het niet enorm schuimt, hierdoor zie je gewoon goed wat je aan het doen bent. Bescherm je sneaker met de sterke Rokxk Sneaker Shield, een op waterbasis geproduceerde beschermlaag voor je upper. De producten van Dr. Frisk zijn sterk geconcentreerd zodat je met 1 fles ongeveer 100 paar sneakers kunt schoonmaken.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest

Uitgelichte producten

 
 
 

Hebben jouw sneakers ook behoefte aan een opfrisbeurt?

Laat ze reinigen door de sneaker reiniger

De Sneaker reiniger, Lovin’ them clean!