Adidas Yeezy sneaker schoonmaken en repareren

Adidas Yeezy schoonmaken

Adidas Yeezy schoonmaken – Deze populaire sneaker is er in vele soorten met hun eigen materialen en schoonmaak wensen. Wat is de perfecte oplossing voor het beste schoonmaak resultaat met deze sneaker? Deze blog geeft jou antwoord op deze vraag. Je kunt twee dingen doen: jouw vieze sneakers opsturen naar mij, De Sneaker Reiniger of er zelf mee aan de slag gaan. Beiden licht ik nader toe.

Adidas yeezy schoonmaken
Adidas Yeezy schoonmaken

Als De Sneaker reiniger weet ik als geen ander hoe je alle diverse soorten sneakers schoonmaakt. Zeker met adidas en yeezy sneakers heb ik ruime ervaring! Voor elke vlek ga ik nauwkerig te werk met een uitgebreide stoombehandeling en met ozon. Voor beiden heb ik speciale apparatuur in huis. Doordat ik al zeer veel paar Adidas Yeezy heb schoon gemaakt, weet ik precies wat de beste methodes zijn en zorg ik voor een prefessionele reiniging.

Denk aan het verwijderen van vieze, hardnekkige vlekken, het upgraden als de schoenen in hun geheel niet meer netjes eruit zien of het verwijderen van geuren. Al met een standaard pakket ontvang je jouw Adidas Superstar of jouw Adidas Yeezy Boost binnen enkele dagen schoon en fris retour.

Ontgelen Adidas Yeezy

Vooral bij Adidas Yeezy ontvang ik veel paar met geel verkleurde zolen. Deze kun je nog zo reinigen maar hebben een extra treatment nodig, de kleur is namelijk echt in de zool veranderd en is geen laag erop. Met een ontgelingspakket, ontvang je de schoenen weer in hun originele kleur terug! Ik zet plaatselijk UV lampen in zodat de vergeelde zolen weer transformeren naar hun originele kleur. Ook kun je dit thuis zelf doen met de UV huis kit.

yeezy boost ontgelen
Ontgelen zool Yeezy

Repareren van Adidas Yeezy Boost

Ook kun je naast Adidas Yeezy schoonmaken of ontgelen bij mij terecht voor het repareren van schade aan je sneakers. Ik help je uit de brand als er een scheur in je Yeezy zit, of als jouw hielvoering kapot is.

scheur yeezy
scheur Adidas Yeezy reparatie

Vaak zie je bij een Adidas Yeezy sneaker dat het stof op de aanhechting naar de zool scheurt. Deze reparaties verzorg ik door een lap hierachter te monteren en de scheur netjes te stikken en te plakken. Hierbij moet je denken aan zo,n 25 euro per scheur voor deze reparatie. Let op, dit kan erg verschillen per reparatie. Wil je weten wat het kost stuur mij dan een foto van jowu project.

Laten reinigen van je Adidas sneaker?

Ik bied een service van 3 reinigings-pakketten aan om uit te kiezen. Afhankelijk van hoe sterk de vervuiling is, en welke onderdelen van de Adidas sneaker je schoon wilt hebben, kies je het passende pakket met eventuele opties zoals een reparatie of ontgeeling. De Sneaker Reiniger gaat graag voor je aan de slag voor het ultieme resultaat en zodat jouw adidas minstens nog een rond mee kunnen!

werkplaats
Frank De Sneaker Reiniger

Een Adidas Yeezy sneaker is lastig schoon te maken en ik neem je dit werk graag uit handen. Betaal gemakkelijk met iDEAL en stuur of breng jouw sneakers naar mij toe. Op diverse plekken in Nederland vindt je drop points waar je de sneakers eenvoudig kunt afgeven en ophalen.

Zelf reinigen van je Adidas Yeezy sneaker

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om jouw Adidas Yeezy sneakers zelf schoon te maken. Doe dit met speciaal door De Sneaker Reiniger geselecteerde sneaker cleaners. Belangrijk is dat je voor het zachte bovenmateriaal een premium borstel gebruikt en geen harde borstel om beschadigingen te voorkomen. Ook kun je bij mij tips vragen over hoe je het beste jouw Yeezy kunt schoonmaken, schroom je niet en stuur mij een mail of bel me.

Met de beste schoonmaak producten

De speciale reinigingsgel  van Dr. Frisk heeft als groot voordeel dat het niet enorm schuimt waardoor je goed ziet wat je aan het doen bent. Let op voor een goed resultaat erop dat je voor de upper een zachte premium borstel te gebruiken, en voor de zool een harde borstel.

Een ruim assortiment aan diverse reinigingsmiddelen en onderhoudsproducten zijn via de webshop verkrijgbaar. Ik heb de laatste jaren diverse producten gebruikt en getest. Het beste resultaat krijg je met de producten van Carbon Lab en Dr.Frisk.

Yeezy beschermen

Bescherm jouw Yeezy met de sterke SB Sneaker protector, een op waterbasis geproduceerde beschermlaag voor je upper. Met deze protector weet je zeker dat jouw schoenen goed beschermd zijn tegen invloeden van buitenaf, zoals regen en vuil.

Voor een goede bescherming van jouw sneakers, dien je deze handeling elke 2 a 3 weken te herhalen. Bestel deze sneaker protector hieronder.

Deel deze post:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Misschien vind je dit ook leuk

Please check that this widget Google Reviews has a Google Place ID set.