De Sneaker Cleaner van Belgie, De Sneaker Reiniger voor jouw kicks.

Sneaker

Blog

De Sneaker Cleaner van Belgie, De Sneaker Reiniger

Sneakers schoon in Belgie

Sneaker Cleaner in Belgie? Vanaf nu kun je vieze sneakers ook vanuit Belgie toesturen voor een proffesionele cleaning. Dus woon je in Brussel, Luik of Zaventem? Check dan mijn site voor schone sportschoenen.

Betaal gemakkelijk met Ideal of PayPal en stuur je sneakers goed verpakt naar mijn werkplaats in Nederland. Check de webshop voor details. En stuur me een mail als ik je verder kan helpen. 

Het concept?

Toen ik afgelopen jaar begonnen ben met het concept om sneakers schoon te maken, was ik natuurlijk erg benieuwd of en hoe dit aanslaat in Nederland. Het aanbod aan schoenen is immers enorm waardoor je sneller een paar nieuw gekocht hebt dan je oude paar schoon retour. Waarvoor dan moeite doen en je oude paar schoenen opsturen of droppen bij een inleverpunt? Maar al snel kreeg ik sneakers vanuit Leeuwarden, Rotterdam en Amsterdam toegestuurd. En toen wist ik het zeker, dit concept slaat aan.

Daarom heb ik besloten mijn concept uit te breiden naar het zuiden en Belgie. Het wordt namelijk steeds makkelijker en goedkoper om je pakketje te versturen naar het buitenland.

De houdbaarheid van je sneakers verlengen?

Ik hou van schone en frisse sneakers. Gelukkig was ik niet de enige die hier zo over denkt en zie ik aan de overweldigende reacties dat er steeds meer bij wordt stil gestaan om de levensduur van je kleding, of in dit geval je schoenen of sneakers, te verlengen.

En daar is het De Sneaker reiniger om te doen. Of het gaat om een kleine, hardnekkige vlek of een paar sneakers dat al helemaal verbruikt en vies geworden is, met elke klus is het mijn doel dat de bezitter langer van zijn schoenen geniet en het kopen van nieuwe sneakers nog even uit kan stellen. 

2e hands sneakers!

Ook heb ik al te maken gehad met klanten die tweedehandse sneakers gekocht hebben maar deze eerst professioneel gereinigd willen hebben om er dan veel plezier aan te beleven. Waar ik het zelf vroeger gebruikelijk vond om nieuwe schoenen aan te schaffen als mijn oude versleten of erg vies waren, is marktplaats een van mijn favoriete sneaker shopping sites geworden.

De Sneaker Reiniger maakt sneakers fris

Zo verleng je de levensduur van schoenen als iemand anders erop uitgekeken is en met een beetje geluk  tik je mooie vintage sneakers op de kop die nergens meer verkrijgbaar zijn! Heb je oude, licht versleten schoenen in je kast liggen die je eigenlijk al hebt afgeschreven, geef ze de kans op een 2e leven en stuur ze naar De Sneaker Reiniger. Ik ga graag met je sneakers aan de slag om de levensduur van jouw schoenen of sneakers te verlengen. Hoe maakt De Sneaker Reiniger sneakers fris, nou met een speciaal voor sneakers ontwikkelde ozon apparaat.

Mijn bijdrage aan een duurzame wereld

Met de hand schoonmaken of met stoom geeft een beter resultaat en is zeker beter voor de levensduur van je sneaker. Geen zin om dit zelf te doen, of geen tijd. Breng dan je vieze sneakers naar mij toe. En ik zorg ervoor dat je binnen enkele dagen kunt genieten van je schone schoenen.

Fantastisch om zo mijn eigen, kleine bijdrage te hebben aan een duurzamere wereld.

 

 

Contact

info@sneakersreinigen.nl

KVK: 697733551

BTW:129337183B01

Algemene voorwaarden

FAQ