Frank

De Sneaker Reiniger

De Sneaker Reiniger, Lovin’ them clean!

De sneaker cleaner van België, De Sneaker Reiniger

Sneakers schoonmaken

Sneakers proper maken in België

De Sneaker Cleaner voor Belgie? Vanaf nu kun je vieze sneakers ook vanuit België toesturen voor een proffesionele cleaning. Dus woon je in Brussel, Luik, Vlaanderen of Zaventem? Check dan mijn site voor propere en schone sportschoenen.

Betaal gemakkelijk met PayPal en Bancontact en stuur je sneakers goed verpakt naar mijn werkplaats in Nederland. Check de webshop voor details. Of stuur me een mail of ik je verder kan helpen. 

Hoe werkt het?

  • boek online je sneaker cleaning pakket en betaal via PayPal of Bancontact
  • stuur je sneakers naar de werkplaats in Nederland
  • ik stuur de sneakers schoon en fris weer retour naar België.

Gemakkelijk en snel geregeld. De Sneaker Reiniger staat klaar voor zijn Belgische klanten. Ook voor kleine reparaties en het opknappen van jouw oude sneakers. En ook voor diverse cleaning sets voor het zelf reinigen van je schoenen is hier verkrijgbaar.

De houdbaarheid van je sneakers verlengen?

Ik hou van schone en frisse sneakers. Gelukkig was ik niet de enige die hier zo over denkt en zie ik aan de overweldigende reacties dat er steeds meer bij wordt stil gestaan om de levensduur van je kleding, of in dit geval je schoenen of sneakers, te verlengen.

En daar is het De Sneaker reiniger in België om te doen. Of het gaat om een kleine, hardnekkige vlek of een paar sneakers dat al helemaal verbruikt en vies geworden is, met elke klus is het mijn doel dat de bezitter langer van zijn schoenen geniet en het kopen van nieuwe sneakers nog even uit kan stellen. 

De Sneaker Reiniger België maakt sneakers proper

Zo verleng je de levensduur van schoenen als iemand anders erop uitgekeken is en met een beetje geluk  tik je mooie vintage sneakers op de kop die nergens meer verkrijgbaar zijn!

Heb je oude, licht versleten schoenen in je kast liggen die je eigenlijk al hebt afgeschreven, geef ze de kans op een 2e leven en stuur ze naar De Sneaker Reiniger. Ik ga graag met je sneakers aan de slag om de levensduur van jouw schoenen of sneakers te verlengen. Wil je liever zelf aan de slag bestel dan online 1 van mijn sneaker cleaning pakketten.

Mijn bijdrage aan een duurzame wereld

Met de hand kuisen of met stoom geeft een beter resultaat en is zeker beter voor de levensduur van je sneaker. Geen zin om dit zelf te doen, of geen tijd. Breng dan je vieze sneakers naar mij toe. En ik zorg ervoor dat je binnen enkele dagen kunt genieten van je schone schoenen.

Fantastisch om zo mijn eigen, kleine bijdrage te hebben aan een duurzamere wereld.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest

Hebben jouw sneakers ook behoefte aan een opfrisbeurt?

Laat ze reinigen door de sneaker reiniger

De Sneaker reiniger, Lovin’ them clean!