De sneaker cleaner van Belgie, De Sneaker Reiniger

Sneakers schoonmaken

Sneakers schoon in België

De Sneaker Cleaner voor Belgie? Vanaf nu kun je vieze sneakers ook vanuit België toesturen voor een proffesionele cleaning. Dus woon je in Brussel, Luik, Vlaanderen of Zaventem? Check dan mijn site voor schone sportschoenen.

Betaal gemakkelijk met dmv een factuur of PayPal en stuur je sneakers goed verpakt naar mijn werkplaats in Nederland. Check de webshop voor details. En stuur me een mail als ik je verder kan helpen. 

Hoe werkt het?

  • stuur je sneakers toe aan de werkplaats in Wichmond
  • ik stuur je als ze klaar zijn een factuur
  • na betaling stuur ik de sneakers weer retour naar België

Gemakkelijk en snel geregeld. De Sneaker Reiniger staat klaar voor zijn Belgische klanten.

De houdbaarheid van je sneakers verlengen?

Ik hou van schone en frisse sneakers. Gelukkig was ik niet de enige die hier zo over denkt en zie ik aan de overweldigende reacties dat er steeds meer bij wordt stil gestaan om de levensduur van je kleding, of in dit geval je schoenen of sneakers, te verlengen.

En daar is het De Sneaker reiniger om te doen. Of het gaat om een kleine, hardnekkige vlek of een paar sneakers dat al helemaal verbruikt en vies geworden is, met elke klus is het mijn doel dat de bezitter langer van zijn schoenen geniet en het kopen van nieuwe sneakers nog even uit kan stellen. 

De Sneaker Reiniger maakt sneakers fris

Zo verleng je de levensduur van schoenen als iemand anders erop uitgekeken is en met een beetje geluk  tik je mooie vintage sneakers op de kop die nergens meer verkrijgbaar zijn! Heb je oude, licht versleten schoenen in je kast liggen die je eigenlijk al hebt afgeschreven, geef ze de kans op een 2e leven en stuur ze naar De Sneaker Reiniger. Ik ga graag met je sneakers aan de slag om de levensduur van jouw schoenen of sneakers te verlengen. Hoe maakt De Sneaker Reiniger sneakers fris, nou met een speciaal voor sneakers ontwikkelde ozon apparaat.

Mijn bijdrage aan een duurzame wereld

Met de hand schoonmaken of met stoom geeft een beter resultaat en is zeker beter voor de levensduur van je sneaker. Geen zin om dit zelf te doen, of geen tijd. Breng dan je vieze sneakers naar mij toe. En ik zorg ervoor dat je binnen enkele dagen kunt genieten van je schone schoenen.

Fantastisch om zo mijn eigen, kleine bijdrage te hebben aan een duurzamere wereld.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest

Uitgelichte producten

 
 
 

Hebben jouw sneakers ook behoefte aan een opfrisbeurt?

Laat ze reinigen door de sneaker reiniger

De Sneaker reiniger, Lovin’ them clean!