Frank

De Sneaker Reiniger

De Sneaker Reiniger, Lovin’ them clean!

Sneaker schoonmaak producten, wat is de beste keuze?

sportschoenen schoonmaken

Schoonmaakmiddelen Sneakers

Sneaker schoonmaak producten? Wat zijn de beste schoonmaakmiddelen voor mijn sneaker, ook voor de Sneaker Reiniger een moeilijke vraag. Want er zijn tegenwoordig zoveel soorten sneakers en verschillende soorten sneaker materialen.

Denk aan leer, mesh, suede, nubuck. Maar ook zie je tegenwoordig sneakers met dierenvel patroon, kurk en corderoy stof. Voor dat je aan de slag gaat met het reinigen moet je dus goed kijken welk reinigings product je gaat gebruiken. In De Sneaker Reiniger webshop vindt je voor elke soort sneaker wel een samengestelde reinigings-set.

De beste schoonmaak producten

De door mij geselecteerde sneaker schoonmaak producten zijn voor alle soorten materiaal te gebruiken, de producten zijn sneaker vriendelijk maar wel doeltreffend. Het is vaak een kwestie van de juiste stappen doorlopen en niet te agressief te werk te gaan, hierdoor ontstaan maar al te vaak beschadigingen aan de sneaker.

In mijn webshop vindt je een ruim assortiment met sneaker schoonmaak producten, allemaal getest door mij. Voor de complete reiniging van sneakers heb ik een paar handige combipakketten samengesteld, zodat je als een professional aan de slag kunt met het reinigen van sneakers.

WEBSHOP DE SNEAKER REINIGER

bescherm spray

In de webshop vindt je ook een paar handige filmpjes om je te helpen bij het reinigen van je sneakers. Mocht je toch vlekken hebben die je er niet uit krijgt, stuur dan je sneakers naar De Sneaker Reiniger. Of heb je gewoon geen zin in deze klus, ik neem deze graag voor je uit handen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest

Uitgelichte producten

Hebben jouw sneakers ook behoefte aan een opfrisbeurt?

Laat ze reinigen door de sneaker reiniger

De Sneaker reiniger, Lovin’ them clean!

krijg nu

10% korting

Op het schoonmaken van jouw sneakers door de sneakerreiniger

Code: korting10