Online shop

Premium Cleaning Pakket - DE SNEAKER REINIGER

Art.nr. 102
€39.95
Op voorraad
1
Productgegevens

Premium Pakket De Sneaker Reiniger, de sneaker materialen waarmee ik het liefste werk. De cleaner van Dr. Frisk is voor sterke vervuiling mijn beste keuze. Deze set komt incl. De Sneaker Reiniger handleiding en incl. een Premium brush, wat deze set zeer geschikt maakt voor suède en nubuck sneakers.

Zeer geschikt voor: Suède/Nubuck sneakers, Animal prints, leer, mesh, kunststof

De complete basis set bestaat uit:

 • Dr. FrisK Sneaker Cleaner. Deze reiniger is voor 98% natuurlijk en compleet biologisch afbreekbaar. De zacht schuimende cleaner reinigt effectief en verwijdert snel alle vuil en vlekken. Met één flesje Dr.FrisK Sneaker Cleaner (118ml) kun je bij normaal gebruik zeker 100 keer je sneakers schoonmaken!
  Tip: Test de Cleaner altijd eerst op een onopvallende plek op de sneaker.
 • Standaard Borstel. Deze Borstel is gemaakt van synthetische vezels en verwijdert eenvoudig hardnekkig vuil en vlekken.
  Tip: Voor kwetsbare materialen zoals suède en mesh raad ik de Dr. FrisK Premium Borstel aan te gebruiken.
 • Premium borstel, deze set is incl. Een Premium borstel. Deze set is dus zeer geschikt voor suède en mesh
 • Dr. FrisK microvezel doekje.Gebruik dit doekje als laatste stap om het reinigingsschuim en vocht te verwijderen. De vezels in het doekje hebben microscopische haakjes. Die trekken het vuil direct naar de sneldrogend, pluisvrij en extreem absorberende doek. Uitgevoerd in modieus wit, zodat je goed ziet waar het vuil blijft.
 • 10 Pack Sneaker Wipes. Super handig voor onderweg ! Verwijder snel vuil en vlekken van je sneakers. Deze vochtige doekjes van microvezel maken jouw sneakers weer in een handomdraai toonbaar.
 • Nano Protect spray Mijn Favoriet!! De Nano protect is een uiterst doeltreffend impregneermiddel tegen vocht en vuil. Na behandeling "parelt" water en vuil gewoon van het behandelde materiaal af. Niet gebruiken op lak en stretch materialen. Ook geschikt voor TEX materialen. Gebruik: te behandelen materiaal schoonmaken en de spray gelijkmatig en dun op een afstand van ongeveer 30 centimeter opbrengen. Laten drogen. Een regelmatige toepassing verbeterd het beschermende effect.
 • High quality microvezel doek 40x40 wit De beste microvezel doek in de markt, en wit zodat je goed ziet wat je doet en welk vuil je vangt.

Het resultaat? Shinende sneakers! De complete set om sterk vervuilde sneakers goed schoon te maken.

Bewaar dit product voor later