Stoffen schoenen schoonmaken, stoffen sneakers in de wasmachine?

Stoffen schoenen wassen in de wasmachine, hoe?

Kunnen stoffen schoenen in de wasmachine? Hoe warm moet de wasmachine, hoeveel graden? Je stoffen schoenen schoonmaken kan op vele manieren, maar volgens mij maar op één juiste manier. En dat is een wasbeurt met de hand, een best tijdrovende klus.

Wat is een schoen van stof, dit betekent dat de upper gemaakt is van zachte stof. neem bijvoorbeeld een Converse All Star, of een stoffen instapper.  Deze schoenen vergen een speciaal programma, en De Sneaker Reiniger biedt dit programma.

Neem een kijkje op mijn website voor de laatste cleaning resultaten en reacties van tevreden klanten.

Doe je stoffen schoenen niet in de wasmachine, vooral leren en suède schoenen kunnen niet tegen het vele vocht. Je schoenen krijgen van een wasmachinebeurt teveel water en er ontstaat een te grote kans op schade.

sneaker schoonmaken

Bespaar je tijd en geld

De wasmachine voor je stoffen schoenen is gewoon een te groot risico. Zelf je stoffen schoenen schoonmaken is een hele klus, vaak meer dan een uur werk per paar schoenen. Ik neem deze lastige klus graag voor je uit handen, want ik weet als geen ander hoe je schoenen moet schoonmaken.

Vanuit milieu oogpunt is je schoenen laten wassen een verstandig idee. Nog even geen nieuwe gympen kopen. Ik reinig met milieu vriendelijke middelen en zorg dat je langer van je schoenen geniet.

sportschoenen schoonmaken

Stoffen schoenen met de hand wassen

Ik sta klaar om jouw schoenen met de hand te wassen, met de juiste reinigingsmiddelen en apparatuur. Door de stoomreiniger weet ik ook de lastigste vlekken eruit te krijgen, en met ozon zorg ik ervoor dat ook nare geurtjes weer verdwijnen.

Stuur je vieze gympen op naar mijn werkplaats of breng ze langs op 1 van mijn locaties. Binnen een paar werkdagen kun je weer genieten van schone en frisse schoenen.

Ontgelen Midsole (Deyelowing)

Kies uit 1 van mijn reinigingsprogramma,s en betaal deze online via iDEAL of PayPal, gemakkelijk en snel geregeld.

Sneakers reinigen is een service die je gemak en tijd brengt, ik was jouw schoenen. Kun je zelf wat anders met je kostbare tijd gaan doen, check mijn site voor de laatste nieuwtjes op het gebied van schoenen wassen.

De Sneaker Reiniger voor jouw vieze kicks

Ik kan vele redenen opnoemen om je sneakers te laten reinigen, maar 1 daarvan gaat me zeer aan het hart. Het milieu aspect! Koop eens een jaar geen nieuwe schoenen.

Dit levert een enorme besparing op voor ons klimaat,  en als we met zijn allen langer met onze spullen doen dan scheelt dit enorm in de footprint die we achterlaten.

veter schoonmaken

Een 2e kans voor jouw sneaker

Gun je sneakers een 2e leven, of geef je schoongemaakte sneakers eens door aan anderen. Ook kinderschoenen worden maar al te vaak te vroeg weggegooid, wij hanteren een speciaal tarief om ook die veelgebruikte kinderschoenen als nieuw te krijgen.

Deel deze post:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Misschien vind je dit ook leuk

Please check that this widget Google Reviews has a Google Place ID set.