149 klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

Sneakers Zutphen

Sneakers laten cleanen in Zutphen

Sneakers Zutphen. Je sneakers laten schoonmaken en repareren in Zutphen, dat kan nu bij het drop point van De Sneaker Reiniger in de Spittaalstraat.

Na je boeking kun je ze droppen bij zonnestudio Blizz. En ook voor reparaties aan je schoenen kun je hier terecht.

De vakman voor jouw sneakers, ik neem je graag dit werk uit handen. Een service om vieze sneakers weer fris en schoon te krijgen, ik verwijder vlekken in elk soort materiaal. Leer Mesh, maar ook met Suede weet ik raad. Geel geworden zolen krijg ik met speciale UV techniek weer wit. En een midsole die versleten is geef ik een midsole repaint.

sneaker schoonmaken

Voor elke soort sneaker, snel weer retour.

Ik maak exclusieve sneakers schoon, maar ook voor je Nike Air Max of Jeezy Boost kun je bij mij terecht. Twijfel je of jouw sneaker geschikt is voor sneaker cleaning, stuur dan een foto via het contactformulier.

Met stoom blaas ik elke vlek weg, en met een ozon apparaat weet nare geurtjes te laten verdwijnen. Met speciale sneaker reiniger weet ik de meeste nare vlekken te verwijderen. Denk aan make-up, verfvlekken, grasvlekken, geen vlek is mij te gek. Heb je vragen over vlekken of problemen met je sneakers vul dan het contactformulier in. Stuur mij een foto van je sneaker!

sneaker zutphen
sneakers drogen bij De Sneaker Reiniger

Schoenen laten repareren in Zutphen

Wist je dat je bij mij ook terecht kunt voor al je reparaties aan schoenen en sneakers? Voor een nieuwe hielvoering of je zool vervangen, vraag het mij maar. Breng je kapotte sneakers naar het drop and pick up point aan de spittaalstraat 18 in Zutphen (7 dagen in de week geopend).

Hierna kun je binnen enkele werkdagen je schoenen weer gerepareerd ophalen.

Ook bied ik bij meerdere paartjes een home-collect aan, dit betekend dat de sneakers thuis opgehaald en afgeleverd worden. Gemakkelijk en gratis,  dat is de service van De Sneaker Reiniger.

Meer pick up points zijn op dit moment te vinden in Apeldoorn, Deventer, Amsterdam. Klik hier voor alle LOCATIES.

Heb je vieze sneakers thuis liggen, breng ze dan snel naar De Sneaker Reiniger. Lovin’ them clean! Breng ze in Zutphen naar de Spittaalstraat 18 bij Zonnestudio Blizz.

hak reparatie schoen
sneaker reparatie

Sneakers laten schoonmaken Rotterdam of Amsterdam

Woon je in Rotterdam of Tilburg en heb je vieze sneakers of vlekken die je er niet meer uit krijgt? Stuur dan je sneakers op via een pakket dienst naar De Sneaker Reiniger, de schoenmaker die je online verder helpt.

Ik zorg ervoor dat je binnen enkele werkdagen je schone schoenen weer thuisbezorgd krijgt. Gemakkelijk en snel, ook aangetekend versturen behoort tot de mogelijkheden.

Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht product:

profi pakket

Designer Schoen Cleaning Pakket

van 36,95 voor € 32,95