150  klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

cropped-Logo-Sneaker-reinigerV2.png

De Sneaker Reiniger maakt sneakers fris

Sneakers fris and schoon

Sneakers fris, en schoon. Verleng de levensduur van je sneakers! Je sneakers fris en schoon laten maken door De Sneaker Reiniger. Waarom zou je hiervoor kiezen?

Het concept?

Toen ik afgelopen jaar begonnen ben met het concept om sneakers fris te maken, was ik natuurlijk erg benieuwd of en hoe dit aanslaat in Nederland. Het aanbod aan schoenen is immers enorm waardoor je sneller een paar nieuw gekocht hebt dan je oude paar schoon retour. Waarvoor dan moeite doen en je oude paar schoenen opsturen of droppen bij een inleverpunt? Maar al snel kreeg ik sneakers vanuit Leeuwarden, Rotterdam en Amsterdam toegestuurd. En toen wist ik het zeker, dit concept slaat aan.

sneaker schoon front

De houdbaarheid van je sneakers verlengen?

Gelukkig was ik niet de enige die hier anders over denkt en zie ik aan de overweldigende reacties dat er steeds meer bij wordt stil gestaan om de levensduur van je kleding, of in dit geval je schoenen of sneakers, te verlengen.

En daar is het De Sneaker reiniger om te doen. Of het gaat om een kleine, hardnekkige vlek of een paar sneakers dat al helemaal verbruikt en vies geworden is, met elke klus is het mijn doel dat de bezitter langer van zijn schoenen geniet en het kopen van nieuwe sneakers nog even uit kan stellen. 

veter schoonmaken

2e hands sneakers!

Ook heb ik al te maken gehad met klanten die tweedehandse sneakers gekocht hebben maar deze eerst professioneel gereinigd willen hebben om er dan veel plezier aan te beleven. Waar ik het zelf vroeger gebruikelijk vond om nieuwe schoenen aan te schaffen als mijn oude versleten of erg vies waren, is marktplaats een van mijn favoriete sneaker shopping sites geworden.

De Sneaker Reiniger maakt sneakers fris

Zo verleng je de levensduur van schoenen als iemand anders erop uitgekeken is en met een beetje geluk  tik je mooie vintage sneakers op de kop die nergens meer verkrijgbaar zijn! Heb je oude, licht versleten schoenen in je kast liggen die je eigenlijk al hebt afgeschreven, geef ze de kans op een 2e leven en stuur ze naar De Sneaker Reiniger. Ik ga graag met je sneakers aan de slag om de levensduur van jouw schoenen of sneakers te verlengen. Hoe maakt De Sneaker Reiniger sneakers fris, nou met een speciaal voor sneakers ontwikkelde ozon apparaat.

Mijn bijdrage aan een duurzame wereld

Met de hand schoonmaken of met stoom geeft een beter resultaat en is zeker beter voor de levensduur van je sneaker. Geen zin om dit zelf te doen, of geen tijd. Breng dan je vieze sneakers naar mij toe. En ik zorg ervoor dat je binnen enkele dagen kunt genieten van je schone schoenen.

Fantastisch om zo mijn eigen, kleine bijdrage te hebben aan een duurzamere wereld.

afdrogensneaker
Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

Nieuw: Mijn Cleaning Formule

premium set

Complete set

Van 27,95 voor 24,95