Frank

De Sneaker Reiniger

De Sneaker Reiniger, Lovin’ them clean!

Sneaker/schoen hielvoering reparatie door De Sneaker Reiniger

hielvoering reparatie

Reparatie van de hielvoering

Wie gebeurt het niet, je moet snel ergens heen en wat doen je? Je springt in je schoen of sneaker en schiet deze aan. Maar dit is niet goed voor je hielvoering, ik zie deze dan ook maar al te vaak kapot of gescheurd zijn. Maar gelukkig kan ik de sneaker schoenmaker je daarmee helpen.

Want om een hielvoering goed te repareren zijn er vele mogelijkheden, ik kan dit namelijk stikken of plakken. Maar ik weet zeker dat ik jouw kapotte sneaker weer in goede staat krijg.

Hielvoering Air Max gerepareerd door De Sneaker Reiniger

Is jouw schoen hielvoering ook kapot gegaan, stuur of drop je sneakers dan naar mij. Al vanaf 25 euro weet ik je schoenen weer te repareren. Stuur een foto naar mijn email adres en ik geef je een goede inschatting van de kosten. Zo geniet je veel langer van je favoriete sneakers.

Kapot gebeten sneaker

Is je sneaker nog erger beschadigd? Ook dan weet ik je sneaker weer tot leven te brengen, veel erger als een hondenbeet in je sneaker kan toch niet? Zie de foto hieronder, waarbij ik de gehele achterkant van de sneaker heb gerestaureerd. Geen probleem is mij te groot.

Hondenbeet reparatie Hilfiger sneaker

Sneakers laten schoonmaken

Geen zin om zelf je sneakers schoon te maken, hiervoor ben je bij mij aan het juiste adres. Voor alle soorten sneakers, Nike Air Max, Vans, Nike Air Jordan, Converse, Puma enz. Via mijn site kun je de sneakers door mij laten reinigen. Heb je speciale vlekken of problemen, stuur mij dan een bericht om te kijken of ik je kan helpen?

Of je kunt dit natuurlijk zelf doen met de door mij speciaal voor sneakers geselecteerde schoonmaak pakketten. Zie op mijn blog vele artikelen over het reinigen van sneakers, hier staan vele tips en trics.

sneaker schoonmaken
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest

Hebben jouw sneakers ook behoefte aan een opfrisbeurt?

Laat ze reinigen door de sneaker reiniger

De Sneaker reiniger, Lovin’ them clean!

krijg nu

10% korting

Op het schoonmaken van jouw sneakers door de sneakerreiniger

Code: korting10