149 klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

Sneaker cleaning Almere, gegarandeerd de beste.

Sneaker cleaning Almere. Vanaf vandaag kun je met je vieze sneakers of voor reparaties aan je favoriete kicks ook in de buurt van Almere terecht. Nog niet exact in Almere, maar wel in Amsterdam bij zonnestudio Vision aan de van Woustraat 229, de plek voor schone sneakers!! Kom jij snel je vieze sneakers droppen in Amsterdam.

air max 1 vies
Nike Air Max cleaning

Yes, De Sneaker Reiniger in Almere zoekt

De Sneaker Reiniger zoekt met grote spoed een drop point in Almere, waar jij dan terecht kunt voor het droppen van jouw vieze sneakers. Het liefst een locatie die 7 dagen per week geopend is en parkeer mogelijkheden voor de deur.

Waar zitten we dan in de buurt van Almere?

Helaas zitten we nog niet in Almere, maar wel in de buurt. Voor sneaker cleaning rij je naar Amsterdam, en tot die tijd zoeken wij verder naar een drop point in Almere. Op maar 10 minuten rijden in de Pijp, met parkeren voor de deur. En 7 dagen per week geopend.

En geopend van maandag tot vrijdag van 10 tot 17 uur en op zaterdag en zondag van 10 tot 13 uur. Genoeg tijd dus om je vieze sneakers te droppen en weer op te halen. En niet te vergeten, parkeren voor de deur.

sneaker cleaner belgie
Frank De Sneaker Reiniger Almere

Hoe werkt sneaker cleaning Almere?

  1. je boekt online een cleaning pakket en rekent dezen online af
  2. je dropt je vieze sneakers met je reserveringsnummer bij de zonnestudio Amsterdam
  3. binnen enkele werkdagen haal je de schone sneakers hier weer op.

Gemakkelijk en snel geregeld. En als je dan toch sneakers dropt ga dan gelijk even onder de zonnebank en kom geheel tot rust.

Waarmee kan ik bij De Sneaker Reiniger terecht?

Je kunt met elke soort vieze sneaker bij ons terecht, geen vlek is ons te gek. Ik reinig sneaker met de hand en stoom. En met een speciale ozon behandeling geef ik nare geurtjes geen kans. Ook worden je sneakers na het cleanen behandeld met een speciale coating, zodat je langer van je schone sneakers kunt genieten.

hielvoering kapot
Hielvoering reparatie Travis Scott

Schoenmaker in Almere

Ook voor schade en restore projecten ben je bij ons aan het goede adres. Wij doen alles wat een normale schoenmaker ook doet, maar dan met het specialisme van De Sneaker Reiniger.

Wil je weten of we je kunnen helpen, stuur dan een foto van je sneaker naar ons mailadres: [email protected]

Wij zijn gespecialiseerd in Nike Air Max, Adidas Yeezy, Louboutin, Alexander McQueen en nog veel meer merken. Wil je weten of jouw schoen ook geschikt is, mail dan naar het bovenstaande mailadres.

outsole air max
zool vervangen Air Max 1

Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht product:

profi pakket

Designer Schoen Cleaning Pakket

van 36,95 voor € 32,95