Website update | 10% korting op alles met code UPDATE10

10% korting op alles met code UPDATE10

Refurbished sneakers

Refurbished sneakers koop/verkoop

De Sneaker Reiniger is er ook voor jouw refurbished sneakers. Het reinigen en herstellen van schoenen is immers mijn specialiteit en zo maak ik 2e hands sneakers weer als nieuw. Heb je sneakers die je niet meer draagt of die je overweegt om weg te gooien? STOP! Doe dit nog even niet! Ook al wil je er zelf niets meer mee doen.

air max wassen
Air Max Refurbished sneakers

Graag koop ik deze sneakers van je en blaas er weer nieuw leven in. Ook dit helpt het tegen gaan van verspilling. Want hiermee draag je bij om de levensduur van de schoenen te verlengen en je houdt er zelfs nog iets aan over terwijl je de schoenen mogelijk al afgeschreven hebt. Mooi teamwork, toch!

Wat betekend refurbished?

Refurbished sneakers zijn sneakers die een 2e leven wordt gegeven en die in een zo goed mogelijke staat worden gebracht. Deze sneakers gaan in deze staat opnieuw de handel in. Je kent de term mogelijk vanuit de telefonie of electronica waar dit al gangbaar is.

Conform dit stappenplan inventariseer ik wat de schoenen nodig hebben die ik als refurbished in de etalage stel:

  • compleet cleanen van binnen en buiten
  • reparatie en herstel werkzaamheden
  • kleurherstel en zool repaint
  • onderdelen vervangen
  • nieuwe veters.
scheur yeezy
Reparatie Adidas Yeezy

De ene sneaker heeft meer herstel en reinigingswerk nodig dan de andere, maar ik zorg er altijd voor dat ze er op hun best uitzien. Sommige sneakers zijn helaas niet meer draagbaar door de leeftijd van de materialen. Maar deze staan wel mooi in je vitrinekast of sneakerverzameling.

Verschillende condities refurbished sneakers

Om het verschil duidelijk te maken tussen het resultaat van de herstel en opknap werkzaamheden, deel ik de refurbished sneakers in 3 klassen in:

  1. Als nieuw, deze sneakers zijn alsof ze de eerste keer uit de doos komen.
  2. Gedragen, sneakers met lichte gebruikssporen.
  3. Toonbaar, deze sneakers zijn duidelijk gebruikt, maar in de best mogelijke staat terug gebracht om zeker nog een ronde mee te gaan.

Refurbishedsneakers.nl

Binnenkort lanceer ik het vintage handelsplatvorm www.refurbishedsneakers.nl waar de nadruk ligt op het kopen en verkopen van de refurbished sneakers. Denk hierbij aan Nike Air Max, Adidas Yeezy. Maar ook designerschoenen, zoals Alexander mcQueen en Dior.

alexander mcqueen refurbished 1
Opgeknapte Alexander McQueen sneakers

Heb jij schoenen in de kast liggen waarvan je denkt dat deze met het nodige herstel- en / of reinigingswerk nog te dragen zijn? Ook als je denk dat de kans klein is dat ik er iets mee kan, stuur me graag een bericht of foto`s van de schoenen. Neem graag contact met mij op om de mogelijkheden van refurbished sneakers te bespreken. Natuurlijk mag je de refurbished schoenen ook zelf houden als het resultaat je verpletterd 🙂

sneaker cleaner belgie
Deel deze post:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Misschien vind je dit ook leuk

Please check that this widget Google Reviews has a Google Place ID set.