150  klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

cropped-Logo-Sneaker-reinigerV2.png

Nike Air Max kopen, tweedehands sneakers

Nike Air Max kopen, tweedehands sneakers. Ben jij van plan om nieuwe sneakers te kopen, en denk je aan het tijdloze model Nike Air Max? Denk dan ook eens aan tweedehands Nike Air Max sneakers, dit is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor jouw portemonnee. Via Refurbished Sneakers bied ik opgeknapte tweedehands sneakers aan, allemaal grondig behandeld in de werkplaats van De Sneaker Reiniger. In deze blog neem ik je mee in mijn wereld van refurbished schoenen.

Nike Air Max schoonmaken
Nike Air Max Refurbished

Tweedehands sneakers koop je bij Refurbished Sneakers

In mijn tweede webshop Refurbished sneakers koop je vele soorten tweedehands sneakers, en deze zijn allemaal verkoopklaar gemaakt door mij De Sneaker Reiniger.

Hoe werkt Refurbished Sneakers:

  • inkoop van gebruikte of licht beschadigde sneakers
  • reiniging en reparatie door De Sneaker Reiniger
  • verkoop in de webshop.

Ik koop veelal 2e hands Nike Air Max sneakers op via sneaker verzamelaars en winkels, vaak met een klein schoonheidsfoutje of vuil aan de schoen. Dit is natuurlijk geen probleem voor mij om ze weer helemaal tip top in orde te maken. Op elk detail wordt gelet, en voordat ze naar jouw toe gaan hebben ze alle liefde gehad die ze verdienen.

Verschillende soorten Nike Air Max

Nike begon met het idee om geprofileerde en lichtere zolen te produceren, dus ze liepen een aantal anderen ver voor en het succesverhaal nam zijn loop. Door met beroemde atleten samen te werken, breidde u uw machtspositie uit en sinds 1989 kunnen ze met zekerheid en trots zeggen ‘s werelds meest toonaangevende leverancier van sportartikelen te zijn.

Een enorm succes in die tijd was de samenwerking met basketballer Michael Jordan en zijn eigen collectie “Air Jordan”, waar nog steeds zeer veel vraag naar is. Niemand had toen kunnen vermoeden dat dit concept zo zou slagen.

We kennen hem allemaal en hebben de afgelopen jaren minstens één paar in huis gehad toch?? Er zijn al talloze varianten van dit succesvolle model en het einde is nog niet in zicht (gelukkig!). Met name iconische modellen als de Air Max 97, Air Max 98 of Air Max 1 zijn voor ons absolute highlights.

De 97 Air Max vierde pas in 2017 zijn 20e verjaardag. Met veel nieuwe modellen, kleurstellingen, OG-aanvullingen en innovaties in de diverse types Air Max, zoals de uitbreiding naar premium materialen of de nieuwe “Ultra”, heeft Nike zijn succesvolle model naar behoren gevierd. 2018 markeert de 20e verjaardag van de Air Max 98. Zelfs als dit model de afgelopen jaren is verwaarloosd, gaan we sterk uit van een grote “revival” van dit icoon. Omdat Nike graag zijn lievelingen viert en in ere houdt. 😉

Interessante informatie: we zouden het merklogo van Nike allemaal herkennen, maar wie van jullie wist dat de Swoosh slechts $ 35 aan ontwikkelingskosten kostte?

duurste sneaker wereld
Air Max 1 Patta Sample

De Sneaker Reiniger specialist in tweedehands Air Max

Mijn passie ligt bij tweedehands sneakers, ik herstel ze met liefde en vakmanschap. Met ozon zorg ik ervoor dat nare geurtjes verdwijnen, zodat het voor jou voelt als een nieuwe sneaker.

Ik check elke schoen die binnenkomt op eventuele schade, en zorg ervoor dat voordat ze in de shop terecht komen geheel gerepareerd zijn. Dit concept is helemaal nieuw, en ik ben altijd op zoek naar sneakers en content. Kun jij mij helpen of heb je schoenen staan die je wilt verkopen? Neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Vanuit mijn eigen verzameling ben ik begonnen met vooral de Nike Air Max, dit is dan ook mijn favoriete sneaker om te cleanen en te verkopen. Daarom zie je in de webshop veel modellen en maten van deze sneaker, maar ook andere schoenen en merken zullen in de komende tijd worden toegevoegd. Het schoonmaken van Nike Air Max is een delicate zaak, daarom heb ik hierover een blog geschreven.

air max wassen
Refurbished Nike Air Max kopen

Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

Nieuw: Mijn Cleaning Formule

premium set

Complete set

Van 27,95 voor 24,95