Frank

De Sneaker Reiniger

De Sneaker Reiniger, Lovin’ them clean!

Midsole en schoenzool schoonmaken met Collonil Carbon Lab

midsole schoonmaken

Midsole (witte rand) en schoonzool cleanen met Carbon Lab cleaner

Nu nieuw in het assortiment van De Sneaker Reiniger, top producten van Collonil Carbon Lab. Ik heb een kleine greep uit de producten van Carbon Lab geselecteerd, en wel de producten om je sneaker midsole (witte rand) en schoenzool goed schoon te krijgen en te beschermen. Namelijk Carbon Lab midsole cleaner en Carbon Lab midsole sealer.

Want om je sneaker witte rand goed schoon te maken heb je naast goede materialen ook de juiste techniek nodig. Maak eerst met een goede sneakercleaner je midsole schoon en gebruik hiervoor de borstel en het reinigingsmiddel.

Dan neem je de Carbon Lab microvezel doek en doe hierop een kleine hoeveelheid Carbon Lab Midsole cleaner. Wrijf in kleine rondjes de vlekken van je sneaker midsole. Zie hieronder hoe. Herhaal deze stappen net zo lang totdat je midsole helemaal tip top eruit ziet.

Midsole schoonmaken met Carbon Lab

Midsole beschermen met Carbon Lab sealer

Om je midsole langer goed te houden heeft Carbon Lab een speciale midsole coating ontwikkeld. Dit voorkomt het snel vies worden en geeft een bescherming tegen UVLicht, zodat de zolen minder snel verkleuren.

Druk het Carbon Lab sneaker midsole sealer product uit de dispenser en wrijf het over de midsole in 1 laag. Laat het ongeveer 10 minuten drogen voor je ze weer aan doet. Gemakkelijk en snel gedaan, en zo houdt je veel langer plezier van jouw favoriete sneakers. Herhaal deze stappen elke 2 weken voor de beste bescherming.

De producten van Collonil Carbon Lab passen perfect in de hoge standaard die ik stel aan de sneakercleaners waarmee ik werk. Om perfecte cleaning resultaten te behalen heb je de beste producten nodig. En dat kun je van Collonil Carbon Lab zeker zeggen. Probeer het eens en je zult versteld staan.

Carbon Lab Midsole Sealer

Sneakers laten schoonmaken

Geen zin om zelf je sneakers schoon te maken, hier ben je bij mij aan het juiste adres. Ik krijg de witte rand van je sneakers zeker weer als nieuw. Voor alle soorten sneakers, Nike Air Max, Vans, Nike Air Jordan, Converse, Puma enz. Via mijn site kun je een pakket boeken en de sneakers droppen op een locatie of toesturen aan de werkplaats.

Of je kunt dit natuurlijk zelf doen met de door mij speciaal voor sneakers geselecteerde schoonmaak pakketten. Zie op mijn blog vele artikelen over het reinigen van sneakers, hier staan vele tips en trics.

sneaker schoonmaken
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest

Hebben jouw sneakers ook behoefte aan een opfrisbeurt?

Laat ze reinigen door de sneaker reiniger

De Sneaker reiniger, Lovin’ them clean!

krijg nu

10% korting

Op het schoonmaken van jouw sneakers door de sneakerreiniger

Code: korting10