Hoe sneaker schoonmaken - Nike air max schoonmaken

Hoe sneaker schoonmaken, Nike Air Max schoonmaken

 

Nike Air Max Sneaker Schoonmaken?

Hoe sneaker schoonmaken? Elke dag krijgen wij vragen over hoe het beste je sneaker of Air Max moet schoonmaken, ga nu niet zelf meer aan de slag met soda, tandpasta of in de wasmachine.

Breng je sneakers naar de Sneaker Reiniger, daar krijgt de sneaker wat hij verdient. En doe je toch je sneakers in de wasmachine, lees dan eerst het volgende artikel: Sneakers in de wasmachine!

Natuurlijk niet alleen voor je Air Max,maar ook voor alle andere soorten sneakers: bijvoorbeeld Converse All Star, Adidas Superstar, Puma sneakers schoonmaken.

sneakers schoonmaken

Het goed reinigen van sneakers/Air Max is een tijdrovende klus, dit willen wij je graag uit handen nemen. Zodat je zelf tijd hebt voor de leuke dingen in het leven, zoals zoeken naar nieuwe sneakers voor je uitgebreide sneaker collectie.

Ik was je sneakers met de hand. Wij zorgen dat je schoenen weer lekker schoon en fris worden. Door ons ozon apparaat zorgen we er ook voor dat nare luchtjes en bacteriën uit je schoenen verdwijnen.

Stuur nu je sneakers naar ons toe en wij geven ze wat ze verdienen. Het team van sneakers reinigen staat klaar voor jouw schoenen. Klik hier om in onze webshop een keuze te maken uit onze sneaker schoonmaak pakketen.

Ook bieden wij voor de mensen die het zelf liever doen een prachtig assortiment aan met de beste sneaker cleaners en onderhouds producten. Door heel Nederland geleverd, van Amsterdam tot Tilburg.

 

Hoe sneaker schoonmaken werkt?

 Je sneakers worden door ons na ontvangst eerst goed schoongemaakt, al het losse en zichtbare vuil wordt verwijderd. Wij halen de veters uit de schoen en geven deze een handscrup en laten deze in een speciaal badje weken. Zo halen we de orginele kleur van de veter weer naar boven.

Dan gaan we aan de slag met de upper van je sneaker, wij gaan afhankelijk van welk materiaal zeer vakkundig aan de slag om vlekken een dieptereiniging te geven. Met stoom blazen we alle vlekken en vuil los van het materiaal, daarna kunnen wij gemakkelijk de upper reinigen.

Voor alle sneaker materialen

Door middel van speciaal door ons ontwikkelde en geselecteerde reinigingsmiddelen weten wij wat bij welk materiaal te gebruiken. Geen 1 schoen krijgt dezelfde behandeling.

Het schoonmaken van bijvoorbeeld een Adidas Superstar moet echt anders dan een Converse All Star. Elk soort materiaal vergt een andere aanpak. Of het nu Suede, Leer, Mesh of flyknit is, wij weten wat te doen en hoe de originele kleuren weer naar boven te halen.

Kies voor De Sneaker Reiniger

Afhankelijk van welk programma je bij ons afneemt reinigen wij ook de binnenzool en eventueel de onderzool. Ook zorgen we ervoor dat nare geurtjes geen kans meer maken in jouw schoen.

Want wat heb je aan een schone schoen als deze niet meer ruikt als naar een frisse sneaker. Als extra optie bieden wij ook een anti-vuil coating aan, deze brengen wij als laatste aan op jouw sneakers. Met deze coating zorg je ervoor dat vuil en viezigheid gewoon van je schoen afglijden. Zo geniet je dus veel langer van je sneaker schoonmaken.

air max schoonmaken

 Wil je tips en trucs van ons ontvangen over het zelf reinigen van je sneakers stuur mij dan een berichtje. ik help je graag bij het perfect schoonmaken van je sneakers. Voor de meest gestelde vragen over sneakers reinigen klik hier.

Heb je vlekken in je witte of suède sneakers zitten en weet je nu niet meer wat te doen, stuur dan een foto hiervan naar mij toe. Ik kijk dan met ons team naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden hierin. En als ook wij het niet weten dan zul je dit horen van ons, want wij willen tevreden sneaker liefhebbers achter ons hebben staan. Klik hier om wat van onze resultaten te bekijken.