Website update | 10% korting op alles met code UPDATE10

10% korting op alles met code UPDATE10

Hoe moet je sneakers onderhouden?

Sneakers onderhouden, hoe?

Wat is de beste manier om je sneakers een langer leven te geven, door ze goed te onderhouden. Een paar belangrijke tips en trics ga ik in het volgende artikel behandelen. Voor het schoonmaken van sneakers kun je mijn blog lezen, of via instagram de laatste resultaten bekijken.

leren schoen

Schoonhouden van je Sneakers

Wil je langer met je sneakers doen dan moet je ze gewoon regelmatig schoonmaken. Je kunt ze natuurlijk bij mij langs brengen voor een 5 sterren behandeling, maar je kunt er ook voor kiezen om ze zelf te gaan reinigen.

Hiervoor heb ik in mijn webshop een paar De Sneaker Reiniger cleaning-kits samengesteld. Deze bevatten door mij geteste schoonmaakartikelen en sneaker bescherming. Heb je toch vragen over vlekken of het schoonmaken van jouw sneaker, stel dan je vraag via het contactformulier. Ook is het mogelijk om hier foto’s te uploaden zodat ik je goed kan helpen.

Onderweg met je sneakers

Onderweg met je sneakers, daar loert het gevaar! Als je sneakers onderweg vies worden dan is het handig om wegwerp schoonmaakdoekjes bij je te hebben. Hiermee zorg je ervoor dat vlekken niet de kans krijgen in het materiaal te trekken. Ook kun je met een licht vochtige doek vlekken en vuil gemakkelijk verwijderen als het vuil er nog niet lang zit.

nikevies

Sneakers laten drogen

Zijn je sneakers nat geworden dan is het zorg deze weer goed droog te krijgen. Vocht kan voor kringen en vlekken op je schoen zorgen, en dat wil je natuurlijk niet. Laat je sneakers niet in het zonlicht drogen, hierdoor kan de sneaker gaan verkleuren.

Ook is het niet raadzaam om sneakers op een verwarming te zetten, dit kan ervoor zorgen dat je sneaker krom trekt. Ik raad aan om de sneaker op kamertemperatuur te laten drogen. Ook zijn er in de markt speciale schoendrogers verkrijgbaar die de schoen van binnenuit drogen.

Sneakers beschermen

Voorkomen is beter dan genezen. Om ervoor te zorgen dat sneakers minder vies worden adviseer ik een Nano protect spray. Deze spray zorgt ervoor dat op microniveau de poriën van je materiaal gesloten worden. Resultaat is dat vlekken en vuil gewoon van je sneaker afglijden. Herhaal deze spray 1 x in de drie weken voor het beste resultaat.

nano protect

Zijn er toch vlekken of vuil die je niet kunt verwijderen dan zie ik je sneakers graag verschijnen. De Sneaker reiniger staat klaar voor jouw vieze kicks.

Deel deze post:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Misschien vind je dit ook leuk

Please check that this widget Google Reviews has a Google Place ID set.