Exclusieve sneakers schoonmaken, Filling Pieces, Balenciaga

Exclusieve sneakers schoonmaken

Exclusieve Sneakers schoonmaken? Doe 1 ding vooral niet, gooi deze schoenen niet in de wasmachine. Maar al te vaak krijg ik schade hierdoor in de werkplaats.

Voor reiniging van luxe sneakers kun je zeker bij De Sneaker Reiniger terecht. Denk aan Louboutin, Prada, Nubbik, ETQ, Alexander McQueen, Balenciaga of Filling Pieces.

prada schoon
Prada cleaning

Leren sneakers of Suede, geen probleem om deze weer als nieuw te krijgen. De vakman voor jouw sneakers. Elk soort materiaal kunnen wij met stoom goed reinigen.

Ik maak elk soort sneaker schoon. Met drop points in Amsterdam, Deventer Apeldoorn en Zutphen. En zit ik niet in je buurt stuur ze dan gewoon met de pakketdienst mijn kant op.

louis vuitton schoon resultaat
Louis Vuitton schoongemaakt

Breng je exclusieve sneaker naar De Sneaker Reiniger

Stuur of breng je speciale sneakers snel naar mij toe en ik geef ze de behandeling die ze verdienen. Met stoom ga ik de diepste vervuiling uit het materiaal blazen. Ik heb de juiste sneaker cleaners voor bijvoorbeeld exclusief suede en nubuck, deze cleaners zorgen voor het beste resultaat bij de luxe sneakers.

geel leer
Alexander McQueen schoonmaken

En met ozon zorg ik ervoor dat de je sneakers weer helemaal fris ruiken. Met de laatste technieken en schoonmaak producten weet ik materialen weer tot leven te brengen. Ook dof geworden materiaal geef ik weer glans. Twijfel je of jouw sneaker geschikt is voor sneaker cleaning, stuur dan een foto naar mij toe via het contact formulier.

Nieuwe veters doet wonderen

Alleen de veters vervangen van jouw Alexander McQueen schoen doet vaak al wonderen. Je schoenen zien er weer fris uit door spierwitte of zwarte veters. De Sneaker Reiniger verkoopt de beste kwaliteit veters in de markt, klik hieronder.

schone sneaker

Vlekken uit je exclusieve sneakers

Ook vlekken zoals teer en bloed weet ik met speciale sneaker reiniger te verwijderen. Ik poets je sneakers daarna netjes op en borstel het suède weer soepel en zacht. Om de exclusieve sneaker een goede bescherming te geven behandel ik je sneakers met een speciale Nano protector. Zo blijven ze lang fris en schoon, water en vuil loopt er zo vanaf.

Bijzondere sneakers en Alexander mcQueens drop je bij De Sneaker Reiniger. Wil je exclusieve sneakers tweedehands kopen? Neem dan eens een kijkje op mijn tweede website www.refurbishedsneakers.nl

Deel deze post:
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Misschien vind je dit ook leuk

Please check that this widget Google Reviews has a Google Place ID set.