Frank

De Sneaker Reiniger

De Sneaker Reiniger, Lovin’ them clean!

Duurzaam, verleng de levensduur van je sneakers

sneaker schoonmaken

Duurzaam sneakers, een goede combi

Verleng de levensduur van je sneakers! Sneakers laten reinigen – waarvoor zou je dat eigenlijk doen?

Een jaar geleden

Toen ik afgelopen jaar gestart bent met mijn concept om sneakers te reinigen, was ik natuurlijk erg benieuwd of en hoe dit aanslaat in Nederland. Het aanbod aan schoenen is immers enorm waardoor je sneller een paar nieuw gekocht hebt dan je oude paar schoon retour. Waarvoor dan moeite doen en je oude paar schoenen opsturen of droppen bij een inleverpunt?

Levensduur sneakers verlengen?

Gelukkig ben ik niet de enige die hier anders over denkt en zie ik aan de overweldigende reacties dat er steeds meer bij wordt stil gestaan om de levensduur van je kleding, of in dit geval je schoenen of sneakers, te verlengen. En daar is het mij om te doen. Of het gaat om een kleine, hardnekkige vlek of een paar sneakers dat al helemaal verbruikt en vies geworden is, met elke klus is het mijn doel dat de bezitter langer van zijn schoenen geniet en het kopen van nieuwe sneakers nog even uit kan stellen.

2e hands sneakers!

Ook heb ik al te maken gehad met klanten die tweedehandse sneakers gekocht hebben maar deze eerst professioneel gereinigd willen hebben om er dan veel plezier aan te beleven. Waar ik het zelf vroeger gebruikelijk vond om nieuwe schoenen aan te schaffen als mijn oude versleten of erg vies waren, is marktplaats een van mijn favoriete sneaker shopping sites geworden.

De Sneaker Reiniger

Zo verleng je de levensduur van schoenen als iemand anders erop uitgekeken is en met een beetje geluk kom je tik je mooie vintage sneakers op de kop die nergens meer verkrijgbaar zijn! Heb je oude, licht versleten schoenen of sneakers in je kast liggen die je eigenlijk al hebt afgeschreven, geef ze de kans op een 2e leven en stuur ze naar De Sneaker Reiniger. Ik ga er graag mee aan de slag om de levensduur van jouw schoenen of sneakers te verlengen.

Mijn bijdrage aan een duurzamere wereld

Met de hand schoonmaken of met stoom geeft een beter resultaat en is zeker beter voor de levensduur van je sneaker. Geen zin om dit zelf te doen, of geen tijd. Breng dan je vieze sneakers naar mij toe. En ik zorg ervoor dat je binnen enkele dagen kunt genieten van je schone schoenen.

Fantastisch om zo mijn eigen, kleine bijdrage te hebben aan een duurzamere wereld.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest

Uitgelichte producten

Hebben jouw sneakers ook behoefte aan een opfrisbeurt?

Laat ze reinigen door de sneaker reiniger

De Sneaker reiniger, Lovin’ them clean!