150  klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

cropped-Logo-Sneaker-reinigerV2.png

Collab De Sneaker Reiniger en Small World Vintage

Met veel trots mag ik mijn eerste collab aankondigen, en niet de minste. Samen met Small World Vintage gaan wij de tweedehands kledingmarkt op zijn kop zetten. Verwacht vette outfits, toffe combinaties van Vintage kleding met de beste Refurbished Sneakers. In deze gastblog stelt Andu Vollema van Small World Vintage zich aan je voor. Vanaf nu vind je ons assortiment in de winkel van Small World Vintage in Zutphen.

Wat is Small World Vintage?

Small World Vintage is het online platform voor vintage en tweedehands kleding. Uit enorme hoeveelheden kleding selecteren wij de beste items die we aanbieden via onze verkoopkanalen. Naast het aanbieden van kleding schrijven we blogs en maken we spraakmakende content over de geschiedenis van mode, fashion en kleding. We doen toffe winacties en willen in contact komen met jou.

We doen dit om een community op te bouwen waarin de liefde voor vintage en tweedehandskleding centraal staat. We geloven dat er zoveel meer is dan alleen inkoop en verkoop van kleding. Elke piece die wordt aangeboden heeft een verhaal en daar proberen we achter te komen. Zo heeft ook elke Refurbished sneaker zijn verhaal, en na een uitgebreide behandeling door De Sneaker Reiniger zijn ze klaar voor een nieuw avontuur.

Andu
Andu Vollema

Wie is Andu Vollema en waar ligt zijn passie?

Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Andu Vollema, ik ben 22 jaar oud, geboren in Ethiopië en geadopteerd naar Nederland. Ik ben getogen in het mooie Zutphen langs de IJssel. Ik ben de eigenaar van Small World Vintage en artiest-manager van Pjotr.

Na het afronden van de havo ben ik bedrijfskunde MER gaan studeren aan het Windesheim in Zwolle. Naast bedrijfskunde heb ik in mijn tweede jaar ook nog het Honours Programme gevolgd. Dit is een extra programma als verdieping op het regulieren hbo-onderwijs voor studenten die meer uitdaging willen.

Door mijn studie heb ik ontdekt dat regelen, plannen, organiseren en presenteren echt mijn sterke kanten zijn. Ik ben van jongs af aan altijd iemand geweest met visie en een doel. Zo ook richting het einde van mijn studie. Tijdens mijn studie werd ik klaargestoomd om te werken voor een baan, op wellicht een kantoor, voor een baas. Toen ik door begon te krijgen dat dit niet voor mij weggelegd is, ben ik gaan nadenken. Nadenken over wat ik eigenlijk echt wil.

Die vraag heeft mij veel uren gekost om te beantwoorden. Soms spookt hij nog steeds door mijn hoofd. Dat ik voor mijzelf wilde beginnen dat was direct duidelijk maar ik wist niet hoe.

Veel mensen zeiden tegen mij, ach je bent nog zo jong ga iets doen wat je leuk vindt nu het nog kan. Werken kan altijd nog. Als ik iets in mijn hoofd heb dan ga ik net zo lang door met zoeken en proberen tot het is gelukt of echt duidelijk wordt dat het niet gaat lukken.

Eind 2017 kwam ik een oude bekende van mij tegen, Pjotr. Pjotr en ik hadden samen op de basisschool gezeten. Pjotr was als een grote broer voor mij in die periode dat het minder met mij ging. Op het moment dat wij elkaar na jaren weer troffen was hij bezig om zijn artiestendroom te verwezenlijken. Ik was op dat moment bezig met studeren en nadenken wat ik wilde gaan doen met mijn leven. Pjotr begon mij mee te vragen naar shows en ik ging graag mee als ik kon. Naast alleen meegaan begon ik ook wat taken op mij te nemen. Op een gegeven moment kwam dit ter sprake en werd er eigenlijk als grap geopperd dat ik wel tourmanagement kon gaan doen. Zogezegd, zo gedaan. Ik begon tijdens mijn studie als tourmanager van Pjotr en schreef mij hiervoor in bij de kamer van koophandel. Ik was voor mijzelf begonnen!

pjotr
Andu en Pjotr

We gingen steeds meer shows doen en Pjotr groeide enorm als artiest. In 2019 mochten we mee met de tour van Snelle. Alles zat in de lift, niets was te gek en alles wees erop dat zomer 2020 ons jaar werd. Toen kwam corona. Hoe ga je daarmee om? Ik ben van mijzelf iemand die tegenslagen neemt zoals ze zijn en er direct op anticipeert. Ik kan ervan balen maar laat mij er niet door leiden. Zo dacht ik ook over corona. Hoe langer het duurde hoe somberder de situatie werd en ook ik begon de hoop op te geven. Show na show na show werd gecanceld. We kwamen in de ToZo terecht en ik betrapte mij erop dat ik in een afwachtende houding kwam. Wachten tot er weer verbetering kwam en meer beweging in de gehele maatschappij. Maar dat is nu over. Ik kreeg onvrede met mijzelf en bedacht, waar is mijn passie, mijn enthousiasme en mijn drang om te ondernemen. De drive om ondernemer te worden was compleet vervaagt maar ik heb hem weer terug.

Ik ben weer wakker geschud en sta aan de start van veel mooie en nieuwe dingen. Toen corona net kwam was mijn motivatie om ToZo te gebruiken maar zelf zo hard te werken dat ik na verloop van tijd ToZo kon opzeggen. Dit ben ik nu aan het realiseren. Ik wil mijn verhaal delen om te inspireren, motiveren en waarde toevoegen aan de maatschappij. Ik wil alle kansen aangrijpen en uitdagingen aangaan. Ik heb weer de passie gevonden om ervoor te gaan. Een van de dingen waar ik nu ook mee wil beginnen is het worden van (motiverend) spreker en dagvoorzitter. Altijd na presentaties en avonden op scholen die ik verzorgde of aan elkaar praatte kreeg ik te horen dat mij dit goed afging en dat ik er meer mee zou moeten doen. Nu jaren later ga ik die stap zetten en ben ik klaar om de uitdagingen aan te gaan.

Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

Aanbieding set:

Dr. Frisk Premium set (incl. borstel)

Nu voor € 22,95