Frank

De Sneaker Reiniger

De Sneaker Reiniger, Lovin’ them clean!

Binnenkant hak van schoen kapot?

hielvoering running shoes

Slijtage of een gat in de binnenkant van je hak

We kennen het allemaal, te snel in je schoenen springen of geen schoenlepel gebruiken.

De binnenkant van de hak of hiel van je schoen kapot, wat nu te doen?

Wat gebeurd er dan met de achterkant van je hak of hiel, hier komt een gat in of de binnenkant gaat geheel kapot. Gelukkig is daar De Sneaker Reiniger, met een reparatie om de binnenkant van de hak geheel te voorzien van een nieuwe leren binnenvoering.

hielvoering reparatie
Vernieuwde binnenkant van de hak

Met de modernste technieken zorg ik ervoor dat je weer het loopcomfort krijgt als toen je schoen net in je bezit had. En je doet gewoon een jaar of nog langer met je schoenen, en dat is toch wel wat waard?

Boek via de webshop een nieuwe binnenvoering voor je hiel of hak, en drop je schoenen op 1 van mijn locaties of stuur ze op naar de werkplaats. Binnen enkele werkdagen heb je de gerepareerde schoen weer terug in jouw bezit, en als je wilt maak ik de schoen ook weer helemaal schoon.

hak reparatie schoen
Hak reparatie met leer

Wat is de hielvoering precies?

Wat is de hielvoering/binnenkant van je hak nou eigenlijk? Zoals de naam al doet vermoeden is dit het gedeelte van de schoen waar je hiel van de voet tegenaan komt tijdens het lopen. In deze hak zit vaak een stuk karton of plastic om het geheel steviger te maken.

Tijdens het in en uitstappen van je schoen gaat deze achterkant vaak kapot of slijt. De mesh voering gaat dan omhoog kruipen of er ontstaat een gat of beschadiging. Dit maakt het lopen vaak lastig, want je komt dan met je hak tegen de versteviging aan. Je ziet deze schade erg vaak ontstaan bij Nike Air Max en hardloopschoenen.

hielvoering kapot
vernieuwde hielvoering Air Force Travis Scott

Ik zorg ervoor dat er een geheel nieuwe leren achterkant in de hak geplaatst wordt. Deze lijmen we en stikken we daarna mooi vast aan de bovenkant, zodat deze goed blijft zitten. Dit in een mooie passende kleur en zeer netjes afgewerkt.

Schoenen laten schoonmaken

Geen zin om zelf je schoenen schoon te maken, hier ben je bij mij aan het juiste adres. Voor alle soorten schoenen, Van Bommel, Suede of leren schoenen, Nike Air Max, Vans, Nike Air Jordan, Converse, Puma enz. Via mijn site kun je een pakket boeken en de sneakers droppen op een locatie of toesturen aan de werkplaats.

ontgelen air force
Air Force sneaker cleaning

Of je kunt dit natuurlijk zelf doen met de door mij speciaal voor sneakers en schoenen geselecteerde schoonmaak pakketten. Zie op mijn blog vele artikelen over het reinigen van sneakers, hier staan vele tips en trics.

werkplaats
Frank De Sneaker Reiniger
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest

Hebben jouw sneakers ook behoefte aan een opfrisbeurt?

Laat ze reinigen door de sneaker reiniger

De Sneaker reiniger, Lovin’ them clean!

krijg nu

10% korting

Op het schoonmaken van jouw sneakers door de sneakerreiniger

Code: korting10