149 klanten beoordelen mij met 5 sterren |  Gratis bezorging vanaf € 75 |  De Sneaker Cleaning Specialist          

Beste sneakerproducten van 2022

Beste sneakerproducten van 2022 (top7) volgens De Sneaker Reiniger, eind 2021 heb ik weer diverse producten op het gebied van sneakercleaning en gadgets getest en beoordeeld. En in deze blog neem ik je mee langs de 7 producten die mij het meest zijn opgevallen en bevallen. De meeste producten zijn verkrijgbaar in mijn webshop en vaak heb je deze al de volgende werkdag in huis. Veel leesplezier.

Legenda top 6 sneaker-producten 2022:

  1. Piggyproof sneakercleaning kit
  2. DFNS Sneaker Cleaning kit
  3. Veters Alexander McQueen
  4. Carbon Lab XL Protect-spray
  5. Dr. Frisk Profi cleaningset
  6. Sneaker Decreasers
  7. Krimpfolie schoenen.

Piggyproof Sneaker Cleaning kit Clean and Protect

Nog niet zo heel lang in mijn assortiment, maar nu al een top favoriet van mij en de mensen in de werkplaats. Naast echt goede cleaning resultaten is dit product ook erg dier en milieu vriendelijk, en dat vindt ik ook belangrijk. De set bevat naast een cleaner ook een hele goede protector voor je sneakers, dit om ze na het cleanen optimaal te beschermen. Tevens een goede kwaliteit premium borstel en microvezeldoek.

DFNS Sneaker Cleaning kit

DFNS is het merk dat kwaliteit en milieu bewustzijn met elkaar verbind, onder andere door geen drijfgas te gebruiken in hun verdelers. Deze set is geschikt voor alle materialen, en de premium borstel dringt diep in de vezels van mesh en flyknit. Een set gemaakt voor en door sneaker liefhebbers, en deze gaat je nooit in de steek laten. Daarom bestel je vanaf dit jaar de producten van DFNS bij De Sneaker Reiniger.

Alexander McQueen veters 120cm.

De beste en meest originele veters voor je Larry White schoen van Alexander McQueen. En verkrijgbaar in 4 verschillende lengtes en 2 kleuren (wit en zwart). Alexander McQueen veters zijn lastig schoon te maken, en daarom vervang ik ze eigenlijk na elke cleaning ook voor nieuwe veters.

Carbon Lab XL Protection spray voor schoenen

Ga niet de deur uit voordat je schoenen goed hebt ingesprayt, dit om hechting van vuil en regen te voorkomen. En zo geniet je langer van schone en frisse sneakers. Deze spray hanteert de 30×3 regel. Spray vanaf 30cm. de schoenen in en laat ze 30 minuten drogen, deze handeling herhaal je 1 x in de 30 dagen. De XL Spray can is daarmee geschikt voor een heel jaar en 4 paar schoenen.

Dr. Frisk Profi Sneakercleaning set

Mijn all-time favorite qua sneaker schoonmaak product, genoeg sterk en niet schadelijk voor kleur en materiaal. Deze set bevat naast alles wat je nodig hebt voor het goed reinigen van je sneakers ook Carbon Lab midsole cleaner, en hiermee maak je het karwei helemaal af. Want een schone midsole geeft je schoen weer die frisse en coole look.

Sneaker Decreasers/Sneaker Shields

Je kent het wel, die nare vouw in je leren schoenen bij je wreef, en die kreukels in je leren jordan. Wil je dit voorkomen, doe dan decreasers in je sneakers of schoenen. Je knipt ze gemakkelijk op maat en zijn leverbaar in 2 formaten en 2 kleuren. Zo voorkom je die nare creasing in je schoenen.

Naast deze topproducten vind je in de webshop een enorm scala aan sneakercleaning producten en beschermers. Ik heb een keuze gemaakt uit de beste veters voor Nike en Alexander McQueen en breidt het assortiment maandelijks uit. Ook heb ik sinds kort de producten van Collonil toegevoegd aan de shop, met als uitspringer de Boom sneaker cleaner. Mis je een product, laat mij het dan weten en ik ga op zoek.

Sealfolie schoenen

Wil je schoenen voor langere tijd goedhouden, en zorgen dat vocht en stof er niet in kunnen trekken? Met de hoge kwaliteits sealverpakkingen van De Sneaker Reiniger houdt je schoenen veel langer in topconditie. Erg gemakkelijk zelf thuis te doen met een fohn of heatgun, incl. handige handleiding hoe dit aan te pakken.

Deel deze post:
Producten benoemend in deze blog:
No data was found

Misschien vind je dit ook leuk

Uitgelicht product:

profi pakket

Designer Schoen Cleaning Pakket

van 36,95 voor € 32,95